-
-
nasıl CEVAP VERECEĞİMİZİ bilmiyorsak SUSMAKTA .....
efe kardeşim ne ettin sen öyle coşmuşsun hemde ne coşmak....
susulacak yer var konuşulacak yer var.herkes o inceliği anlayabilse nerde susup nerde konuşacağını bilse çıkarmı hiç anlaşmazlıklar ?
düşünce suç olmaktan çıktı üstelik kimse asamaz kardeşim
-
nasıl CEVAP VERECEĞİMİZİ bilmiyorsak SUSMAKTA .....
susma sustukca sana gelcek sıra.. devrimi özümsüyememış frodal genlerinden kurtulamamış yanı ana kuzusu bir kişilik olmaktan kacınalım...ama malesef en kutsal devrim, ilkelerle, prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor.... ama yılmıycaz kötülüğün bencıllıgın egoların üstünde olacağız... bu gazla gıdersem yakında asarlar beni.mezar tasıma efe yazın.sakın efelerın efesı yazmayın.kalkar yemın edıyom sorarım bunu kım yazdı dıye.
-
-
7-17 aralık Hz. Mevlana yı anma haftası.
sizlerden de Hz. Mevlana hakkında paylaşımlarınızı bekliyorum. -
yoruldum.....
çok teşekkür ederim ,Alıntınecdetgöknil adlı kullanıcıdan alıntıGüzel şeyler düşün..İlla ki hayatında bir güzellik vardır Arkadaşım.
Dünyanın derdi bitmez...Yaşam dediğimiz ''N'' ki?
Çocukluğumuzun nasıl gelip, geçtiğini bir anlık düşünsek...
Anlarız günlerimizin nasıl da çabuk geçtiğini..............
Sağlıcakla/MUTLU Kal...............Dileğimdir.
benimki o gün için yaşanmış bir duygu,
bunaldığım anda,demiştinizya içinizden geleni yazın ne olursa diye yazdım bende...
hepsini olmasada bi başlangıçtır....
güzel temenniniz içinde ayrıca teşekkür ederim.
sizde umutla mutlu kalın. -
yoruldum.....
Güzel şeyler düşün..İlla ki hayatında bir güzellik vardır Arkadaşım.
Dünyanın derdi bitmez...Yaşam dediğimiz ''N'' ki?
Çocukluğumuzun nasıl gelip, geçtiğini bir anlık düşünsek...
Anlarız günlerimizin nasıl da çabuk geçtiğini..............
Sağlıcakla/MUTLU Kal...............Dileğimdir.
-
tevazu ( YOLDAN ÖNCE YOLDAŞ )
Alıntıcefi adlı kullanıcıdan alıntı-
(bizim gönlümüz bir su damlasıysa,MEVLANA'NIN Kİ OKYANUS GİBİDİR.)
eskiden karsındakine saygı vardı fakat artık bunlar yok hersey menfaat bu yüzdende herkes birbirini kırıyor arkasından laf söylüyor ama bu onlar için önemli değil önemli olan istediklerini elde etmek bunun içinde her yolu denemek mubah.malessef artık gönüller camur suyu kirletmeyelim.
teşekkürler katılımınız için.dilerim hoş görü ve saygı ile birbirimize yaklaşım içinde oluruz. -
tevazu ( YOLDAN ÖNCE YOLDAŞ )
-
(bizim gönlümüz bir su damlasıysa,MEVLANA'NIN Kİ OKYANUS GİBİDİR.)
eskiden karsındakine saygı vardı fakat artık bunlar yok hersey menfaat bu yüzdende herkes birbirini kırıyor arkasından laf söylüyor ama bu onlar için önemli değil önemli olan istediklerini elde etmek bunun içinde her yolu denemek mubah.malessef artık gönüller camur suyu kirletmeyelim.