Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

ALIRIM BAŞIMI GİDERİM EFELER GİBİ HEYY

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Beğen butonuna ne gerek var?
    74 gösterim herşeyi açıklamıyormu?Msn Happy

74 ne yaa!Ben 2700 küsür tıklama görmüş bir şahsiyetim..(Bakınız eski sayfalar..)Msn Sarcastic

Tıklama mıklama hikaye..
    Ben "BEĞEN BUTONLARI"ımı İSTİYORUUUUMMMMMMM Hysteric

_MMia_ 23 Mart 2012 01:34
  2. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    seramiksır adlı kullanıcıdan alıntı

tek kelimeyle; süperMsn RoseMsn Highfive

Bacım ben Alırım başımı giderim diyom;sen süper diyon ! Ne iş?Msn Sad

_MMia_ 23 Mart 2012 01:29
  3. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Seni kaybetmeyi göze alamazlarMsn Rose_MMia_Msn Rosedayan biraz daha sonuna kadar seni destekliyorum...Msn Highfive

Çok teşekkür ederim sevgili Baragyal...Msn Happy Başka destekleyen yok zaten...Msn Sad

Neyi göze alırlar bilemem ama beğeni yoksa paylaşımlarımda yokMsn Sarcastic

Sadece buton gelmişmi bakayım ,aynı zamanda yorumları cevaplayayım diye girdimMsn Wink

_MMia_ 23 Mart 2012 01:27
  4. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    diabloazul adlı kullanıcıdan alıntı

Mobilde başından beri yok ya farkedilmiyor ama sağ üst köşede puanlama duruyor aramizda kalsın Msn Grin

Bende tarafınızdan okunduğumu bilip(yorumlar dolayısıyla)niye beğenilmediğimi merak eder dururdum..Sebep Mobilmiş demekkMsn Happy

Puanlamayı bilen biliyo zaten,herkimlerse sağolsunlar basıp dururlar daa.Msn HappyBen "beğen butonu"mu istiyorum Msn Sad

_MMia_ 23 Mart 2012 01:22
  5. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

efe gıtmediki hep burlarda Msn Tongueama üç maymunları oynuyo şuan...hayat bu işte konusursun suçlu ukala dengesız geveze derler konusmazsın korkak kaçak dövuscu ne bıleyım ıste herbırsey der ınsan oglu ama bu durumda sen neden bu kadar abarttın olayı.....neden senı bu durum bu kadar uzdu.... hadı sen uzulde hafızemı neden uzuyosun anlattıklarınla...... hafızem cok duygusal bırı hıcmı dusunmedın uzulecegını hayret bısey yaaaaa.herseyı ben uyarmak zorundamıyım.neyse ınsallah bu sıkıntını sıte yonetımı ele alırda.dileğin yerıne gelırde.... hafızem senın dırdırından kurtulur Msn Grin her fırsatta ben neden hafızeyı dusunuyom hıc anlamadım sanırım asık oldum Msn Grin

anacım ben EFE deyince üstünemi alındın hemenMsn GrinBende öyleydim küçükken..İçinde adımın geçtiği şarkıları duyunca benden bahsettiklerini sanırdım Msn Grin Hee "Abba" "Mamma Mia ,Mamma Mia " diye zıplarken pek bir keyiflenirdim için için;beni diyo,bana diyo ...diyeMsn Tongue
    Durumu abarttığımı hiç düşünmüyorum; zira verilen hakların geri alınmasını onaylamam öteden beri.Üstelik Allah kimseyi gördüğünden eksik etmesin.Onca beğenildikten sonra beğenileri görememek..Msn Cry
    Hafizeyi niye üzüyomuşum.Hıh sen öyle san;Hafizenin umurunda değil,alıyor 5 yıldızlı puanları keyfi kekaa..Bir de "Günlük Ödülü" almış havasından geçilmiyor haspanın..Gel benle yeter durma şurda diyorum..Elinde ödülü "Bir başkadır benim memleketiiiimm" diye bana hava atıyor haspam.
    Hafizeyle aranızdaki duygusal bağı bilmem,beni de alakadar etmez..Ben beğen butonlarının dönüşüne bakarım o kadarMsn Sarcastic

_MMia_ 23 Mart 2012 01:16
  6. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    AirFoRcE_11 adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Highfive Harikasın tek kelimeyle... Msn Happy

Harika olduğumu biliyordum zaten,ama bir kez daha duymak hoş tabiii...Msn Happy
    Teşekkür ederim..Msn Happy

(Fazla tevazu gösterme gerçek sanırlar demişlerdi zamanında o gün bu gün mütevaziliği bıraktım ) Msn Wink

_MMia_ 23 Mart 2012 00:51
  7. Avatarı yok

Beğen butonuna ne gerek var?
    74 gösterim herşeyi açıklamıyormu?Msn Happy

Ziyaretçi 23 Mart 2012 00:38
  8.  
    seramiksır 22 Mart 2012 09:48
  9.  
    Ziyaretçi 21 Mart 2012 20:50
  10. Baragyal - avatarı

Seni kaybetmeyi göze alamazlarMsn Rose_MMia_Msn Rosedayan biraz daha sonuna kadar seni destekliyorum...Msn Highfive

Baragyal 21 Mart 2012 20:44