Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

Bebek isimleri

herşeyden önce Allah analı babalı büyütsün.uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah..
    zeynep desem bencillik yapmış olurmuyum Msn Grin kendi ismim diye demiyorum ama güzel isim Msn Embarrassed

erkek olursa da bilgehan,tunahan olabilir.. Msn Happy

Ziyaretçi 18 Kasım 2008 21:32
  2. Avatarı yok

Sokaktan Mektup Var

5 sene önce parkta tanıdığım onu..10 yılda yaşadıkları ömrümden ömür çaldı adeta..eşimle evimizi açtık,yıkadık giydirdik..yuvaya yerleştirmek epey uğraştırdı.okula başladı.kaçtı kaçtı..onun sayesin de "sokak çocukları derneğine "üye oldum..Allah rızası için yapmaya çalıştığımız iş bize maddi manevi yük oldu..kısacası;birey olarak yapılacak fazla birşey yok..hala içimiz acır keşke adam olsaydı..yuvaya yerleştirdiğimiz için "sizden nefret ediyorum,allag belagnızı versin"dedi hala arasıra haber alırım ama umutsuz vaka şu an 15 yaşında 18 yaşından sonra nasıl da tehlikeli olacak düşünmek bile istemiyorum..içim yanarak yazıyorum burayada lütfen bulaşmayın,acaip izi kalıyor dostlar..

Ziyaretçi 6 Kasım 2008 01:02
  3.  
    Just fly 30 Ağustos 2008 01:09
  4. Avatarı yok

Sokaktan Mektup Var

Geçenlerde arkadaşım bana bir sokak çocuklarının vir videosunu atmıştı. İzleyince kahroldum. Bize yardım edin, bizi burdan kurtarın. okumak istiyorum vatanıma hayırlı insan olmak istiyorum diye yakarıyordu. Bir yandanda tiner çekiyordu. Keşke onlara yardım edecek gücüm olsaydı. Düşünüyorumgücü olanlar niye yardım etmiyor diye. Sonra o çocuklara etrafa,bize,çocuklarımıza zarar veriyor. O çocuklara yardım etsek bu zaraları engellemiş oluruz.

Ziyaretçi 16 Temmuz 2008 22:06
  5.  
    Ziyaretçi 30 Mart 2008 12:53
  6.  
    lionhead 28 Mart 2008 13:55
  7.  
    lionhead 28 Mart 2008 13:44
  8.  
    lionhead 28 Mart 2008 13:36
  9.  
    lionhead 28 Mart 2008 13:29
Sayfa 7 / 14