-
-
-
-
-
MERYEM SURESİ VE OKSİTOSİN: SADAKAT HORMONU
Bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmem.Bilmediğim konuda ahkam da kesmem.Naçizane fikirlerimi yazdım sevgili Baragyal kardeşimin anlayışına sığınarak.
-
MERYEM SURESİ VE OKSİTOSİN: SADAKAT HORMONU
[QUOTE=nefertiti;bt102452]Sadakat hormonu .Kocasını aldatan evli ve çocuklu kadınlarda bu yok demek ki.Aaa oksitosun olmadan emzirmişler.Fransa da kadınların aldatma oranı erkeklerle aynı desene hepsi bekar.Evet Meryem suresi doğumu kolaylaştırıyor ablamda denedik.Merhamet hormonudur oksitosin hormonu .Peki bebeğini doğurup çöpe atanlar evde bırakıp ölmesine izin verenler de yok mu bu hormon.Olmamasına imkan yok doğum hormonu çünkü.Gelelim sadede insanların alt beyni vardır ve beyincik kandırılamaz .Öyle hormon verilmişler demeyle olmaz.Size bir örnek depresyonda verilen ilaçların intihara meyilli olmayı engellediği sanılırdı .Son araştırmalar depresyon ilaçlarının cesaret ve umursamazlık duyguları verdiği için depresyon tedavisi alan insanlarda intihar olayının arttığını göstermiş.
Varsın bizde oksitosinli olalım en fazla sadık ve merhametli oluruz.Peki gerisi?[/QUOT
maşallah gerçekten her konuda fikrin var canım bizi bu engin bilgilerinden mahrum etme sakın ☺ -
-
"et haşlama suyu"
MAAŞALLAH NEFERTİTİ ! senin de bilmediğin bir şey yok he
her şeye bir yorumun /eleştirin var.tü tüttüü..nazar boncuğu ...
KOnuya gelir isek doğrusunu ALLAH bilir. -
Akira Kurosowa’nın Raşomon filmini gördünüz mü?
benim neye inandığım sen veya başkaları hiç önemli değil asıl olan senin neye inandığının cevabını kendine vermendir.ŞÖYLE Kİ "Müslümanların üzerindeki,rahmani görünen komplolar" isimli paylaşımı ma yapmış olduğun yorum ile burada "tarihi, herkesin işine geldiği tarafa çekmesi"" ile alakalı yorumun, birbirine paralel bir düşünceye/fikre ait değil,tam anlamıyla birbirine zıt iki bakış açısı var.Yukarı da dünya tarihine yapmış olduğunuz objektif bakışınızı islam tarihinde de kullanmanızı isterdim.sağlıcakla kalın.. -
Amerikalı uzman Max Von Thornburg,""‘Türkiye’ye niçin yardım etmeli?’ ""
‘Yalnız sermayemizi değil, hizmetlerimizi, geleneklerimizi, kültürümüzü ve ideallerimizi de Türkiye’ye konuşlandıracağız!’ demiştir.
büyük oranda bunu başardıklarını düşünüyorum..