-
-
-
-
GÜNÜN SÖZÜ
Anıları hatırlanır kılan anın ölümsüzlüğümü, anımsayanın ölümlü olması mı bilmem ama çenem düştü yine.
-
SOYKIRIM YASASI
Artık devlet olmanın zamanı gelmedimi? Bunca yıldır arşiv arşiv dediler, arşive girip iki satır olsun dünyanın gözüne sokmadılar, daha bu kanun ne ki! Yakında terörist soykırımı da gündeme gelir(geldi bile) dağda asker avına çıkıp av olanların ev araba hayat boyu maaş verip silivri madalya müzesini de ağzına kadar doldururuz. -
-
SOYKIRIM YASASI
bihemta sana katılıyorum ne olacaksa olsun ama bizim ülkemizde maalesef ne yapacağını bilmez bir halde.neden illa bir yere bağlanacağız ki. -
-
SOYKIRIM YASASI
ilgilenmiyorum tüm ilgime rağmen..
Çünki geçeceğini biliyordum...
Ben bir ülkeye düşman olsam, o düşman ülkeninde 1 milyon vatandaşı ülkemde olsa istediğim gibi at koştururum..Çünki yasayı bahane edip 2 iftiracı Türk bulup inkar etti şahitler var derim hapise atarım.Hangi ülke kendi vatandaşının haksız yere cezalandırılmasından hoşlanır?hoşlanmadığnda ise bir karşı ceza vermesi gerekir..
Biz Fransaya ne yapabiliriz?ekonomik siyasi gücümüzmü var?
Belki savaş açarız
)))
Ben sevinçliyim şahsen..Ne olacaksa bir an önce olsun..Sıkıldım bu muhabbetten...
Şu çok övülmüş çağdaş muhasır batı medeniyetinin nasıl birşey olduğunu herkes görsün..
Görsünlerki bu milletin ekseni asla ne batı ne doğudur bilsinler..
Bu milletin ekseni sadece kendidir...Doğuydın faydasını göremedin en iyisi batıya gel deyip kendi ekseninden çıkardılar..Ne doğuyuz ne batı nede kendi eksenimizdeyiz..Bir yere basıyor olsaydık bu olanlar olabilirmiydi?
Bu konuda Fransayı asla suçlamamak lazım...
Siz bir fermanla esir aldığınız devlet başkanını bırakmak zorunda olsaydınız?ki helde o fermanla bırakılan devlet olsaydınız?köpeklerinizi saldığınız ülke sizin köpeklerinize bile insanca muamele edipte siz gibi hayvanlaşmasaydı kin duymazmıydınız... -