-
GİTMEK ...
Bugün çook büyük bir ormanın içinde olmak istedim hafif bir yağmurun çiselemesini sonra ağaçtan bir ev olmasını şöyle köhne diyeceğimiz türden cam çerçeve olmayıpta penceresi olanından ,içinde tek halı , birde sedir olmasını kıvrılmak istedim oracığa üzerimdeki tek battaniyenin sımsıkı sarılmasını başımı bir köşeye yaslayıp gözlerimi yummak istedim...Sonra ciğerlerimi tamamen doldurana kadar derin bir nefes çekip ağır ağır bırakmak... -
-
TEK ZENGİNLİK
Ne güzel iltifatlar bunlar. Şımarmayayım diyorum ama...AlıntıBaragyal adlı kullanıcıdan alıntı_MMia_
Öyle coşkulu öylesine yalın anlattın ki sanki ilk kez sevgiyi duyuyorum.Teşekkür ederim ...Kuru bir teşekkür yetmez; "Sen verimli bir toprak gibisin,üzerindeki bitkilerden ağaçlardaki kuşlara,uçuşan çeşit çeşit kelebeklere ,rengarek çiçeklere kadar ,hayat veren toprak ana gibisin.."
Çook teşekkür ederim
-
TEK ZENGİNLİK
Alıntıjumong adlı kullanıcıdan alıntıkalbinin güzelliği beni mutlu etti MMia,
henüz karşıma ansızın biri çıkmadı elimi sevgiyle tutmadı hep insanları ağaçları doğayı vs sevmek istedim hep seven ben olunca kendimi aptal gibi gördüm beni seven ailem ve dostlar oldu çok şükür ama yinede bir şeyler eksik yada ben anlamıyorum kendimi belkide sevdiremiyorum ...
Her şeyin bir zamanı var. Umudunu kaybetme diyeceğim ama genellikle de tam umudunu kaybettiğin anda olur böyle şeyler.
Sen gönlünü ferah tut. Kimbilir nerede bekliyor gönlünün sultanı olacak kişi? Zamanı gelince çıkar ortaya merak etme. -
HIDIRELLEZ ZEVKİ - HAYDİ DUA EDELİM
Ben bu gecelik vazifemi ifa ettim çok şükür.
Allah edilen tüm hayırlı duaları, arzulanan tüm hayırlı dilekleri kabul etsin. -
HIDIRELLEZ ZEVKİ - HAYDİ DUA EDELİM
[QUOTE=_MMia_;bt99597]Ben 99 lukla başlıyorum birazdan, ama kanımca 33 lük de olur. Malum duanın azı çoğu olmaz. İnsanın elinden ne kadarı gelirse, gücü ne kadarına yeterse.
Tüm hayırlı dualarının kabul olması dileğiyle ...
[/QUOTE
Teşekkür ederim.] -