bir leyleğin kanadında gördüm seni
ondan önce bir martının kanadında
bi gün rüzgarda gördüm seni ondan önce
bir kartalın gözlerinde
su daydın bi gün ondan önce bir yaprakta
bir gün güneşte gördüm seni
ondan önce geceye çizilmiştin
yağmurda yağdın bi gün
ondan önce bulutta gördüm seni
bi gün yüregimde gördüm seni
bi gün sevdim seni...
ze_p_lin . . .
28032012
insomnia42 28 Mart 2012 08:11
Selamın aleyküm günlük, uzun zamandır görüşemiyoruz, nedense şu ara malzeme çıkmiii, bugün kendimi uykulu hissediyom nedense, zabah dolmuş beklerken şarteli kapatılmış robot gibi ayakta uyuyakalmışım allahtan alarm çaldıda uyandım:D iyiki uyukumu açabilmişim yoksa wc ye gitme ihtiyacı duyacaktım yolun ortasında kötü bir görüntü olabilürdü, dolmuşa bindim şöföre gideceğim yer olarak bindiğim durağın ismini söledim tip tip baktı bana geldik abi ozaman dedi, bi anlam veremedim adam töbe töbe deyip . . .
Yasaklı
GELECEĞİNİ BİLİYORDUM...
_MMia_ 27 Mart 2012 23:52
Geleceğini biliyordum…
Savaşın en kanlı günlerinden biriydi. Asker, en iyi arkadaşının az ilerde kanlar içinde yere düştüğünü gördü.
İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar.
Tam siperden dışarı doğru bir hamle yapacağı sırada, başka bir arkadaşı onu omzundan tutarak tekrar içeri çekti,
-Delirdin mi sen? Gitmeye değer mi? Baksana delik deşik olmuş. Büyük bir ihtimalle ölmüştür.
Artık onun . . .
Savaşın en kanlı günlerinden biriydi. Asker, en iyi arkadaşının az ilerde kanlar içinde yere düştüğünü gördü.
İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar.
Tam siperden dışarı doğru bir hamle yapacağı sırada, başka bir arkadaşı onu omzundan tutarak tekrar içeri çekti,
-Delirdin mi sen? Gitmeye değer mi? Baksana delik deşik olmuş. Büyük bir ihtimalle ölmüştür.
Artık onun . . .