Selamın aleyküm günlük, uzun zamandır görüşemiyoruz, nedense şu ara malzeme çıkmiii, bugün kendimi uykulu hissediyom nedense, zabah dolmuş beklerken şarteli kapatılmış robot gibi ayakta uyuyakalmışım allahtan alarm çaldıda uyandım:D iyiki uyukumu açabilmişim yoksa wc ye gitme ihtiyacı duyacaktım yolun ortasında kötü bir görüntü olabilürdü, dolmuşa bindim şöföre gideceğim yer olarak bindiğim durağın ismini söledim tip tip baktı bana geldik abi ozaman dedi, bi anlam veremedim adam töbe töbe deyip yola devam edince jeton düştü. Allahtan herkeşler uyuyodu:D içerisi mülteci çadırı gibiydi zatii. Geçen hafta sonu arkdaşlar geziyoduk ortka köpemide getirem dedi, iyi hacım getir dedim, çarşıda yürüyoruz, kzın birisi geldi bu hayvanla neden geziyosun dedi, arkdaş hava aldrıyorum dedi kız ben sana demedim köpeğe dedim deyince , arkdaş renk dğiştirdi yazukkk fena oturduk yaneee allahım kimsenin başına vermesin, amin:D görüşürz.
"SORUNU KENDİSİNDE OLDUĞUNU ANLAMAYAN İNSANLAR, ÇÖZÜMÜ BAŞKALARININ HUZURUNU BOZMAKTA ARARLAR"
Toplam Yorum 3

deli