. . .
bu şehirde yanlızım
Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum. Üşüyorum. Ne kadar uzaksan bana o kadar soğuyor hava. Sen yoksa, sıcaklık hep mevsim normallerinin altında. Bu yüzden meteoroloji raporları umurumda bile değil. Kar mı yağıyor yoksa yağmur mu bana ne? Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabilirim ki?
Burada mısın değil misin belli değil. Bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun, bazen sonsuz kalışların. Doyumsuz gecelerdesin kimi zaman, bazen de yalnız karanlıklardasın. . . .
Burada mısın değil misin belli değil. Bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun, bazen sonsuz kalışların. Doyumsuz gecelerdesin kimi zaman, bazen de yalnız karanlıklardasın. . . .
hazan
sen ve mutluluk
sade 8 Mart 2012 20:16 (bu kalp seni unuturmu)
Tamamen yenilenmiş ve yıkanmış temiz kalbimle seninle uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum. Bütün hesaplardan uzak tam anlamıyla karşılıklı sevmenin doyumsuz mutluluğuna yol almak için benim sana olacak olan sevgimi görmek için uzaklara ve derin düşüncelere dalma. Gözlerimin tam içine göz bebeğime bak, beni ve seni göreceksin. Gözlerini kapa, dünyanın en şanslı insanı olduğunu hissedeceksin. Bunun bir rüya olmadığını ellerimin
sıcaklığından gülen gözlerimden anlayacaksın.
. . .
sıcaklığından gülen gözlerimden anlayacaksın.
. . .
hazan
baharrrrr
insomnia42 8 Mart 2012 11:39
bahar geldii, baharda insan durumu şu şekildedir, polenler dikkat, dışarı çıkarken şemsiye almayı unutmayın tısıran çok olii, duygulara dikkat, duyguların mevsim normallerinin üzerinde bir depreşme olması hasediyle dışarı çıkarken at gözlüğü takın, çünkü önünüze gelene aşık olma ihtiyacı duyabilirsiniz, mangallara dikkat, mangal mevsimi nedeni ile hafif sisli olabilüür, ayrıca camıc nüfusuda kış uykusundan uyanacağı için, mangal keyfini aleme çevirme ihtimalleri vardır ve sağa sola sarkmalarda bulunabilirler. . . .
Yasaklı

. . .