Arama
Günlük Kontrol Paneli

GÜNÜN GEYİĞİ

_MMia_ 8 Nisan 2015 23:10

Sizi çok üzen, ağlatan, aldatan biri "Bağışla beni" diyorsa onu kırmayın, en yakın hayır kurumuna bağışlayın.. Msn Happy. . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1616   Yorumlar 3  

ASLINDA EĞLENCELİ BİR ÜLKEYİZ:

Baragyal 7 Nisan 2015 12:27

Süleyman Demirel, ''Genelevleri kapatalım da, millet bizi mi sevsin?" diyeli 44 yıl oldu.
Ecevit, bir mitingde "bu düzen değişecek" deyince bir vatandaş "düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek?" diyeli 17 yıl oldu.
...
Güzeldere köyü muhtarlığı siyasetçilerin köye girmesini yasaklayalı 13 yıl oldu.
Tansu Çiller, "Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum!" diyerek miting alanındakilere büyük bir sorumluluk yükleyeli 11 yıl oldu.
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 855   Yorumlar 2  

ANLATMAK

_MMia_ 30 Mart 2015 23:27

Akıllı insanlara anlatmaya gerek yok;
Onlar zaten anlar Msn Happy
Akılsız insanlara da anlatmaya gerek yok;
Onlar zaten anlamazlarMsn Happy
. . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 663   Yorumlar 2  

GÜNÜN GEYİĞİ

_MMia_ 29 Mart 2015 18:49

Valla ben mutlu olmaya çalışmıyorum.
Denk gelirse oluyorum,
Olmazsa canı sağolsun
Şeklinde ilerliyorum.
Msn Happy . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 512   Yorumlar 0  

Boşuna Okumayın...

Duyguxx 27 Mart 2015 14:04

Nietzsche'yi okuduğun halde ''din, ırk, renk, dil milliyetçiliği yapıyorsan, toplumun, çevrenin çizgilerine saplanıp kalıyorsan, sana öğretilen kalıpların dışına çıkma cesaretini dahi gösteremiyorsan'' malesef Nietzsche'yi boşuna okumuşsun.

Dostoyevski'yi okuduğun halde, ahlakını sorgulamamışsan, ''kimim ben'' deyip bütün çıplaklığıyla iliklerine kadar kendini irdelememişsen, Toplumun önünde başka, kapalı kapılar ardında başka davranıyorsan, gerçek kişiliğini maskelerin ardın...da hala . . .
Kayıtlı Üye
Duyguxx - avatarı

Gösterim 738   Yorumlar 0