Görgü-Siz
HANDSOME 14 Ocak 2012 02:49 (MsxLaBs)
Yaşamımızda görgü kurallarına ne kadar önem veriyoruz ve uyguluyoruz?
Kibarlığın,inceliğin yürekten gelmesi değerli değilmidir?
Toplumumuzda nazik biri kaba birinden daha kolay kabul edilir.Tutum ve davranışlarında tutarlı olan bu birey dengesiz birinden daha çok güven vermezmi?
Her zaman hangi şartlar altında olursak olalım bir terbiyesiz karşısında bile . . .
Kibarlığın,inceliğin yürekten gelmesi değerli değilmidir?
Toplumumuzda nazik biri kaba birinden daha kolay kabul edilir.Tutum ve davranışlarında tutarlı olan bu birey dengesiz birinden daha çok güven vermezmi?
Her zaman hangi şartlar altında olursak olalım bir terbiyesiz karşısında bile . . .
Beklerim..
HANDSOME 14 Ocak 2012 02:17 (MsxLaBs)

Senin için gezer gölgem limanları sevgili..
Güvertelerden izle denizin en mavilliklerini gör..
Sonsuz okyanuslara saldım ben ümitlerimi..
Deniz feneri gözlerime martıları bağladım..
Yosun kokan yokluğuna sensiz, sessiz ağladım..
Özledim, çok özledim son durumum budur!..
Git gez gör yine dön. her limanda beni ara sor..
Beni.. Bekleyeceksen beklerim.. . . .
HAFİZE,BEN VE YILMAZ
_MMia_ 14 Ocak 2012 00:49
Hadi gel senle sahne alalım Hafize,bi de televizyona kapak attıkmı;ohhh gelsin reytingler....
Benim kalemimde kalem ama;bak elime bi aldığımda o hooo tıklayan tıklayana..Bu çok sevindirici tabi.Okulda kompozisyonum iyiydi,şimdide senle yaptığım geyikler...Bloğum neyimde var ama pek ilgilendiğim yok.Anlaşılan o ki orda burda yazdıklarımı toplayıp engin bilgimi milyonlarla paylaşmalıyım.Sadece burası orası yeterli değil..Ben kii bu güne bu gün "Yılmaz Özdil"in yazılarını bile . . .
Benim kalemimde kalem ama;bak elime bi aldığımda o hooo tıklayan tıklayana..Bu çok sevindirici tabi.Okulda kompozisyonum iyiydi,şimdide senle yaptığım geyikler...Bloğum neyimde var ama pek ilgilendiğim yok.Anlaşılan o ki orda burda yazdıklarımı toplayıp engin bilgimi milyonlarla paylaşmalıyım.Sadece burası orası yeterli değil..Ben kii bu güne bu gün "Yılmaz Özdil"in yazılarını bile . . .