.: Sana Seni YazıyOrum :. Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak''
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm banliğimle sana yağmak istiyorum...
Bu gece dudaklarımdan dökülen . . .
MEVZULAR...
_MMia_ 7 Aralık 2011 01:11
Dakikalardır boş sayfanın önünde yazıp yazıp siliyorum Hafize....
Önce selam sepet yazdım nasılsın iyimisin vs..Hal hatır sorma faslı asker mektubunu,asker mektubu bedelli mevzuunu ,bedelli mevzuu bedel ödeyemeyenlerin ödediği bedelleri....Lafın lafı açtığı gibi düşünce düşünce kanallarını açıyor...
Gece vakti, biraz laflamaya gelmiştim aslında havadan sudan konuşuruz biraz diye..Hava dedimde,biz sıcacık evlerimizde,depremzedeler buz gibi havada çadırlarda..Yeterli çadırda gitmemiş biliyormusun?Sanılanın . . .
Önce selam sepet yazdım nasılsın iyimisin vs..Hal hatır sorma faslı asker mektubunu,asker mektubu bedelli mevzuunu ,bedelli mevzuu bedel ödeyemeyenlerin ödediği bedelleri....Lafın lafı açtığı gibi düşünce düşünce kanallarını açıyor...
Gece vakti, biraz laflamaya gelmiştim aslında havadan sudan konuşuruz biraz diye..Hava dedimde,biz sıcacık evlerimizde,depremzedeler buz gibi havada çadırlarda..Yeterli çadırda gitmemiş biliyormusun?Sanılanın . . .
çocuk
çocuk gibi sevmeli seni
bebek sever gibi
arada aguu yapacan
gülesin diye
:
şekerle kandıracan bazen
sen gülesin diye salaklıklar yapacan arada
:
dedim ya bebek sever gibi sevecen seni
ağlama diye unutacan her derdi
gülüşün kalacak bende