Arama
Günlük Kontrol Paneli

Kadınları Cezbeden Şeyler - Top 10

RuffRyders 6 Eylül 2011 16:19

Top 10: Kadınları Cezbeden Şeyler
No.10 - Eleştiri
Neden onun arkadaşlarından, işinden, evinden, sofrasından hoşlandığınızı anlatın. Ancak her durumda onun ne kadar güzel ve vücudunun ne harika olduğunu söyleyin. Göznüz ondan başka bir şey görmesin tamam mı?
No.9 - Ona eski kız arkadaşlarınızı anlatın
Dikkatli olun. Çok fazla detay sizin idam edilmenize neden olabilir. Eski sevgilinizi ne çok kötüleyin ne de çok övün. Orta noktayı bulara onu anlatın.
No.8 - Bunları
. . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1517   Yorumlar 2  

dil yarası ,en zor acıymış derler.........

seramiksır 6 Eylül 2011 12:07 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)

DİLİNİ terbiye etmeden önce YÜREĞİNİ terbiye et,çünki;SÖZ yürekten gelir dilden çıkar...
. . .

Gösterim 610   Yorumlar 0  

Devlet Olacağız..

_VICTORY_ 6 Eylül 2011 11:36 (Özgür Ruh)

Oğuzların Bozok kolunun Kayı Boyu'nun Karakeçili Aşireti.. Aşiret Beyi Gündüz Alp'in ölümüyle bir süreliğine yönetimi ele alan Hayme Ana, yetişkin oğullarını (Sungur Tekin, Gündoğru, Ertuğrul ve Dündar isimli dört oğlu vardır) tek tek çağırıp sordu:
''Seni aşirete bey yaparsam, aşireti nereye götüreceksin?''
Sungur Tekin ile Gündoğru yaklaşık olarak aynı cevabı verdiler:
Geri dönelim. Moğol istilası sebebiyle terk etmek zorunda kaldığımız topraklarımıza kavuşalım.Eski topraklarımızda
. . .
Silent storM
_VICTORY_ - avatarı

Gösterim 716   Yorumlar 0  

KİMİ İNSAN

_MMia_ 5 Eylül 2011 21:55

"Kimi insan otların, kimi insan balıkların çeşidini bilir/ Ben ayrılıkların/ Kimi insan ezbere sayar yıldızların adını/ Ben hasretlerin..."
Nazım Hikmet . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 712   Yorumlar 1  

YALNIZLIK

_VICTORY_ 5 Eylül 2011 12:42 (Özgür Ruh)

imagescav32s82
Yalnızlık nedir bilen var mı? Duyar gibiyim ''biliyorum'' diyen sesleri.. Ben söyleyim; Hayır! Kimse bilmiyor yalnızlığın ne olduğunu. Eğer bilen olsaydı, çözümü de olurdu..
. . .
Silent storM
_VICTORY_ - avatarı

Gösterim 1007   Yorumlar 1