11 Temmuz 1995 tarihinde Binlerce Müslüman Boşnak'ın haince katledildiği, insan...lık onurunun ayaklar altına alındığı Tarihteki bu kara günü Unutmadık.. unutturmayacağız..
'Srebrenitsa' Katliamı; Toplu olarak imha edilen Boşnak Müslümanların, Dünyanın gözlerinin önünde, Avrupa'nın ortasında; tarihte İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra yaşatılan en büyük katliam olarak anılmaktadır.
Bosna Hersek-Srebrenica’da 1300 gün süren ve 300 binden fazla insanın işkenceyle . . .
Can YüceL-Seninle olmanın en GüzeL yanı
SuDoKu 11 Temmuz 2011 17:30
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.
Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.
Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?
Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek... . . .
Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.
Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.
Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?
Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek... . . .
unuttum..
SuDoKu 9 Temmuz 2011 13:21
unut dedin unuttum...ama unutmayı...
vazgeçtim unutmaktan unutulmayı hak etsende değmezsin kavramını kullanmaktan..çabalasanda çabalarının işe yaramamasından..konuşsandan dinlememin bi fayda etmemesinden..unuttum..ama unutmam gerekeni unuttum..her ne kadar unutmaya hevesli olmasamda unuttum.. . . .
vazgeçtim unutmaktan unutulmayı hak etsende değmezsin kavramını kullanmaktan..çabalasanda çabalarının işe yaramamasından..konuşsandan dinlememin bi fayda etmemesinden..unuttum..ama unutmam gerekeni unuttum..her ne kadar unutmaya hevesli olmasamda unuttum.. . . .
Her şeyi iyi yanından görmeyi kim öğretti bize?
seramiksır 8 Temmuz 2011 09:44 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
Her şeyi iyi yanından görmeyi kim öğretti bize?
Acıyı görmeyen insan, umutsuzluğu yaşamayan,
iliklerine dek kederin işleyip yaralamadığı bir insan, mutluluktan,umuttan, sevinçten ne anlar?
Göğü görmeden, denizi görmeden maviyi anlamaya benzemez mi bu?
...................................
Başlamanın bir
anlamı varsa bitişi göze almak, bitişin bir anlamı varsa
başlangıcı olmak değil midir? ...................................Bir söz insanın neresinden doğar . . .
Acıyı görmeyen insan, umutsuzluğu yaşamayan,
iliklerine dek kederin işleyip yaralamadığı bir insan, mutluluktan,umuttan, sevinçten ne anlar?
Göğü görmeden, denizi görmeden maviyi anlamaya benzemez mi bu?
...................................
Başlamanın bir
anlamı varsa bitişi göze almak, bitişin bir anlamı varsa
başlangıcı olmak değil midir? ...................................Bir söz insanın neresinden doğar . . .
Daralim
The Unique 6 Temmuz 2011 11:48
o orda bu burda iş birikti cinnetin kıyılarında geziyorum yalın ayak
. . .
. . .