Hafize,ben bu Osmanı yerim !
Hangi Osman mı?Hangisi olacak "Öyle Bir Geçer Zamanki"deki velet....
O nasıl bir tatlılık,nasıl bir sempatiklik,nasıl bir şekerlik,nasıl bir oyunculuk...
Kıtıl,kıtıl ye yumurcağı..41-5 kere maaşallah.
Dizi dizi değil felaketler silsilesi..Damar mı damar,ağlak mı ağlak..Başta bulaşmak istemedim.Jeneriği izlediğimde
-Amanın bu dizi beni aşar;benim derdim bana yeter bide Ali kaptanın ailesinin dertlerine bulaşmayayım dedim . . .
Facebook'ta Sizi Silenleri Görün
asla_asla_deme 5 Nisan 2011 13:53
Facebook'da Bir kişiyi arkadaş olarak ekledikten sonra eğer sizi arkadaşlıktan çıkartırsa normal şartlarda bundan haberiniz olmuyor. Ama bağımsız bir geliştiricinin hazırladığı ufak bir script bu konuda size yardımcı olabilir.
Unfriend Finder adlı bu ufak ve ücretsiz script ile daha önceden arkadaşlarınız arasında yer alan ama sonradan herhangi bir sebeple sizi arkadaşlıktan çıkartan kişileri görmeniz mümkün.Unfriend Finder'i herhangi bir tarayıcı üzerine kurmak için öncelikle . . .
Unfriend Finder adlı bu ufak ve ücretsiz script ile daha önceden arkadaşlarınız arasında yer alan ama sonradan herhangi bir sebeple sizi arkadaşlıktan çıkartan kişileri görmeniz mümkün.Unfriend Finder'i herhangi bir tarayıcı üzerine kurmak için öncelikle . . .
EBEDİYET
kosovalı hulya 5 Nisan 2011 12:48
Gözüne gelen uyku olayım,seni en güzel rüyalara sürükleyeyim
Hiç uyanma benden,seni rüyalardan ebediyete götüreyim
Terkedilmelerin olmadığı mutluluklar diyarında,sana sadakat evimi inşa edeyim
Derin yeşil gözlerine bir ömür bakıp,her bakışımda çocukluğumu dirilteyim...
...Gitmelerin arasından sıyrılıp,ben hep sana doğru geleyim
Bir tebessüm ver ürpereyim suretinde,sana ömrümden bin yıl vereyim
Yüzümü çizen acımasız hayat çizgilerine,bir tek seninle ereyim . . .
Hiç uyanma benden,seni rüyalardan ebediyete götüreyim
Terkedilmelerin olmadığı mutluluklar diyarında,sana sadakat evimi inşa edeyim
Derin yeşil gözlerine bir ömür bakıp,her bakışımda çocukluğumu dirilteyim...
...Gitmelerin arasından sıyrılıp,ben hep sana doğru geleyim
Bir tebessüm ver ürpereyim suretinde,sana ömrümden bin yıl vereyim
Yüzümü çizen acımasız hayat çizgilerine,bir tek seninle ereyim . . .
KAYBEDENLER KLÜBÜ
_MMia_ 4 Nisan 2011 00:24
Hafizecim çok güzel bir film izledim dün.Bu kadar hoş bir film olacağını bilsem ,seni de götürürdüm sinemaya inan.
Vala ben filmden etkilendim durumdan,repliklerden,kurgudan....Türk filmi deyip geçme..Çok güzel filmlere imza atıyorlar son zamanlarda.
Filmde herkes kendinden bir şeyler bulabilir sanırım.Laf aramızda filmde beni aşan sahneler yok değildi.Ama güzel filmdi Allah için.
Biraz facebook yazılarından esinlenmekler;çokca marjinallik..Ne biliym insanı alıp götüren . . .
Vala ben filmden etkilendim durumdan,repliklerden,kurgudan....Türk filmi deyip geçme..Çok güzel filmlere imza atıyorlar son zamanlarda.
Filmde herkes kendinden bir şeyler bulabilir sanırım.Laf aramızda filmde beni aşan sahneler yok değildi.Ama güzel filmdi Allah için.
Biraz facebook yazılarından esinlenmekler;çokca marjinallik..Ne biliym insanı alıp götüren . . .