Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

KAYBEDENLER KLÜBÜ

_MMia_ 4 Nisan 2011 00:24

Hafizecim çok güzel bir film izledim dün.Bu kadar hoş bir film olacağını bilsem ,seni de götürürdüm sinemaya inan.

Vala ben filmden etkilendim durumdan,repliklerden,kurgudan....Türk filmi deyip geçme..Çok güzel filmlere imza atıyorlar son zamanlarda.
Filmde herkes kendinden bir şeyler bulabilir sanırım.Laf aramızda filmde beni aşan sahneler yok değildi.Ama güzel filmdi Allah için.
Biraz facebook yazılarından esinlenmekler;çokca marjinallik..Ne biliym insanı alıp götüren 2 saat.
Güzel manzaralar yoktu filmde,bel altı konuşmalar,küfürler,oldukça cüretkar sahnelerde vardı..Ama insana dokunan...Yalnızlıkdı be Hafize.Yalnızlığı anlatışıydı.Ailemiz çok önemli,arkadaşlarımız;arkadaşlıklarımız,aşkımız..Ama Yalnızlık insanoğlunun tek gerçeği.Yalnız geldik ,yalnız gidicez....
Konuyu anlatmayayım.İzlemen gerek.Efendim?Sen alt tarafı bir günlüksün sinemaya falan gitdemezmisin?Üzülme be Hafizem;birlikte gideriz.Ben bir kez daha izlerim filmi.
Nejat İşler'i,Yiğit Özşener'i,Ahu Türkpençeyi' ve Serra Ylmaz'ı ....
En kısa zamanda Hafizem.Msn Happy http://www.dailymotion.com/video/xhxtoa_asu-maralman-kaybedenler-kulubu-bayry-yanyk-dostlara-2011-nette-ylk-orjinal-video-klip-hq-sy-nextel_music

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 7130  Yorum 4  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 4

Yorumlar

1. Avatarı yok
    mmia film seyretmek kıtap okumak gıbıdır kıtabın görsel olanı ınsan beynınde daha kalıcıdır gorsellık.. mılyonlarca pıksel beynıne kazıyolar. neyse derın konular bunlar bu bırıkımlerımı toplum ıcersınde anlatmalıyım.tek tek ugrasmak zor gelıyor Msn Happy)))))) neyse hafızeye selam sole onu unutmadım sende kıskanma sakın senıde unutmadım ılk senın gunlugune yazıyom gerçeği hafıze senın gunlugunde yazmamı saglıyo ama olsun ben ıkınızıde aynı derecede sevıyom....hadı kendıne ıyı bak ....

Ziyaretçi 4 Nisan 2011 16:22
  2. seramiksır - avatarı
    Ailemiz çok önemli,arkadaşlarımız;arkadaşlıklarımız........

Yalnızlık insanoğlunun tek gerçeği.Yalnız geldik ,yalnız gidicez....

güzeldi emeğine sağlık.

seramiksır 4 Nisan 2011 17:13
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

mmia film seyretmek kıtap okumak gıbıdır kıtabın görsel olanı ınsan beynınde daha kalıcıdır gorsellık.. mılyonlarca pıksel beynıne kazıyolar. neyse derın konular bunlar bu bırıkımlerımı toplum ıcersınde anlatmalıyım.tek tek ugrasmak zor gelıyor Msn Happy)))))) neyse hafızeye selam sole onu unutmadım sende kıskanma sakın senıde unutmadım ılk senın gunlugune yazıyom gerçeği hafıze senın gunlugunde yazmamı saglıyo ama olsun ben ıkınızıde aynı derecede sevıyom....hadı kendıne ıyı bak ....

Ooo kimler gelmiş!! Valla Hafize de seni sorup duruyordu nerde bu hayırsız diye..Msn Grin
    Kendisini unutmadığını görünce pek sevindi.Eh bende sevindim diyeyim de ayıp olmasın.Msn Tongue.
    İkimizde ,diğer binlercesi gibi engin birikimlerini paylaşmak için vereceğin brifingi sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Hafize
    -Ben baştan biri söylüyorum derin çocuk bu efe.Bakşana kendi gibi konuları da derin ..Git dalma dersleri al enginlerde boğulma diyor bana.

Bu arada benim kıskanma huyum pek yoktur.Hafizeyi benden çok sevebilirsin;her zaman gelip onunla dertleşebilirsin.Bence bir sakıncası yok.
    Hafizede buna memnun olurmuş.Oda seni seviyormuş.Sende kendine iyi bakıcakmışsın.Msn Happy

_MMia_ 5 Nisan 2011 23:53
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    seramiksır adlı kullanıcıdan alıntı

Ailemiz çok önemli,arkadaşlarımız;arkadaşlıklarımız........

Yalnızlık insanoğlunun tek gerçeği.Yalnız geldik ,yalnız gidicez....

güzeldi emeğine sağlık.

Seninde gözlerine,paylaşımcı yüreğine sağlık.Msn Happy

_MMia_ 5 Nisan 2011 23:55