Millet pazartesi sendromu yaşar;banimki pazar sendromu Hafize.
Gerçi pek de bir şey farketmiyor,hergünümün sendromu ayrı.Bu gününküne gelince..
Saat 12.00 de yataktan kalktım.Akşamdan kalma pizzalarla kahvaltı,ardından tvde filmle bu saati ettim...
Pazar tek tatil günüm olduğundan sendromları bir hayli fazla..Günümü nasıl değerlendirsem sendromu bu.
Yürüyüşmü yapsam,tembelliğemi sarsam,kalkıp evde işmi yapsam..Bir arkadaş aramalımıyım,sevdiğimle buluşmalımıyım,kuaförde . . .
ENTEL , DANTEL
_MMia_ 6 Mart 2011 04:20
Son günlerde pek bi entel dantel takılıyorum Hafize.
O sinema senin,bu kitapçı benim dolanıp duruyorum.Daha önce okumadığım yazarların kitaplarını,sevdiğim yazarların yeni çıkanlarını.....
Geçenlerde"Necib Mahfuz"la tanıştım mesela.Kendisi nobel edebiyat ödülü sahibi Mısırlı bir yazar.Hee bide oturup karşılıklı birer kahve içtik! Ne diyosun Hafize yaa?Adamcağız hakkın rahmetine kavuşalı 5 sene olmuş.Tanıştım derken "Aşk zamanı" diye bir romanını aldım.bir . . .
There She Is - Step 2: "Cake Dance"
RuffRyders 5 Mart 2011 00:40
Önceki bölümü > İmkansız Aşk?!. - MsXLabs MK
Piliiz Wait
[flash=http://uploads.ungrounded.net/224000/224148_cakedance_eng__550x310__lo.swf]width='600' height='300' [/flash]
. . .
Piliiz Wait

[flash=http://uploads.ungrounded.net/224000/224148_cakedance_eng__550x310__lo.swf]width='600' height='300' [/flash]
Aşağıya Bakma Çok Yüksek!
RuffRyders 4 Mart 2011 01:27
Burj Dubai'den yani "Dünyanın En Yüksek Yapısı" ünvanını taşıyan gökdelenden aşağıya bakmak istermisiniz?
fıkraaaa :D
kosovalı hulya 3 Mart 2011 17:38
Benim Kocam Yapmaz
Kocanızı başka bi kadınla yatakta basarsanız ne yaparsınız diye sormuşlar?....So...ruya verilen yanıtlar ülkelere göre şöyle olmuş…
-- İsveçli kadınlar: neyimi begenmedigini sorarım
-- Rus kadınlar: evi terkederim
-- Fransız: sesimi çıkarmam,sevgilimle gider beni teselli etmesini isterim.
-- İtalyan: kadını vururum.
......-- İspanyol: kocamı vururum.
-- Yunanlı: her ikisini vururum.
-- Türk: benim kocam yapmaz...!! . . .
Kocanızı başka bi kadınla yatakta basarsanız ne yaparsınız diye sormuşlar?....So...ruya verilen yanıtlar ülkelere göre şöyle olmuş…
-- İsveçli kadınlar: neyimi begenmedigini sorarım
-- Rus kadınlar: evi terkederim
-- Fransız: sesimi çıkarmam,sevgilimle gider beni teselli etmesini isterim.
-- İtalyan: kadını vururum.
......-- İspanyol: kocamı vururum.
-- Yunanlı: her ikisini vururum.
-- Türk: benim kocam yapmaz...!! . . .