Arama
Günlük Kontrol Paneli

Beklenen Albüm Çıktı...

KoZMiK BiLincH 16 Eylül 2010 21:30

BEKLENEN ALBÜM ÖZde BİRiz ÇIKTI

ktforum
. . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 20503   Yorumlar 7  

başka ben..

Baragyal 12 Eylül 2010 16:41

15:53...rüzgarın bin yeşile merhaba dediği bir öğlen sonrası,misafir odasının balkonundan izinsiz giren serinlik heryeri oksijenle doldurup evimizin dış kapısından süzülüp çıkıyor.Huzurun ruhumu sardığı,güneşin pencereden bana tebessüm ettiği bir gündeyim.Dilimde az önce afiyetle yediğim,bayramdan kalma çikolata tadıyla keyiflendiğim an.
Çocuklar bayram için dedesinin yanında,sandalyemin altından gizlice sokulup son bir ümitle o minik ellerini uzatıp yanıp sönen mavi ışığa dokunma gayretleri . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 3136   Yorumlar 2  

Kadir gecesi mübarek olsun Hafize

_MMia_ 5 Eylül 2010 05:49

Pıssstt..
Bak gelmem ,gelmem,bi kez geldimmi de üst üste gelirim.

Ne o pek şaşırmışa benzemiyorsun?Bak şimdi bana saatlerdir forumdasın anca bana uğruyorsun tribi yapma.Biraz şiir okudum,biraz arkadaşlarla sohbet vakit uçup gitmiş anlamadan.E sahur falan da yaptık malum.Bir yandan tvdeki filmlere de balktık.Kanepe üstünde,lap top kucakta sabahladık anlayacağın.
Akşam içtiğim türk kahvesinin,üstüne içilen bir demlik çayın da odukça etkisi var sabahlamamda elbet.
Gözlerim . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 1365   Yorumlar 4  

kendinizi ne kadar tanıyorsunuz?

seramiksır 4 Eylül 2010 15:39 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)

zihin fukara olunca,fikir ukala olurmuş....
. . .

Gösterim 1418   Yorumlar 8  

HAYIRLI RAMAZANLAR HAFİZE

_MMia_ 4 Eylül 2010 02:15

Hayırlı ramazanlar Hafize
Geçmi kaldım?Canım bende biliyorum bayrama şunun şurasında ne kaldı.Bayramdan önce ramazanını hayırlayayım dedim.Hatamı ettim?Bayramda gelsem,koca ramazanı es geçtim diye söylenecektin.Aman bee sana da yaranılmıyor.Yaranmayıp yararlı olmaya mı çalışayım?
Bu ne şiddet bu celal Hafizem?
Tamaam,seni biraz ihmal ettim,sitemlerinde haklısın ama gelir gelmez böyle şeytmeseydin keşke.Kalbimi kırma be Hafize.Geç olsun güç olmasın dedik geldik işte.İnsan biraz . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 826   Yorumlar 2