Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

HAYIRLI RAMAZANLAR HAFİZE

_MMia_ 4 Eylül 2010 02:15

Hayırlı ramazanlar Hafize
Geçmi kaldım?Canım bende biliyorum bayrama şunun şurasında ne kaldı.Bayramdan önce ramazanını hayırlayayım dedim.Hatamı ettim?Bayramda gelsem,koca ramazanı es geçtim diye söylenecektin.Aman bee sana da yaranılmıyor.Yaranmayıp yararlı olmaya mı çalışayım?
Bu ne şiddet bu celal Hafizem?
Tamaam,seni biraz ihmal ettim,sitemlerinde haklısın ama gelir gelmez böyle şeytmeseydin keşke.Kalbimi kırma be Hafize.Geç olsun güç olmasın dedik geldik işte.İnsan biraz sevinç gösterir tezahürat yapar di mi.
Ay tamam _MMia_buraya eller havaya demeni falan beklemiyorum ama.En azından biraz gülümseyebilirdin.Neler oldu gelmediğim zamanlarda sorabilirdin.Merak bile etmiyorsun dimi?İyi bende anlatmam o zaman.Yok yok anlatmayacağım işte.He başka günlük buldum ona anlatacam.Sana fazla şahsiyet yükledim böyle oldu.Hesap soran günlük.Böyle bir şey literatürde yok ya!
Şaka Hafizem şaka;üstüne gül koklarmıyım hiç ;başkasıyla paylaşabilirmiyim yaşadıklarımı.Ne desen ne söylesen haklısın be canım.
Oruçla aram?İdare eder,alıştım;açlık susuzluk değil uykusuzluk bitirecek ..Onun dışında her şey yolunda.
Tamam canım bir şeyler atıştırıp yatarım birazdan;yat kalk yapmıyorum pek son günlerde;ezan sesine uyanırsam bi bardak su içiyorum.Amaann geldi geliyor derken bitti bitecek zaten.
Neyse güzelim ben kaçayım ufaktan.Seninle olmak güzeldi her zaman olduğu gibi.A.E.O Hafizem ByMsn Happy
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 818  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Çok hoş olmuş Msn Happy Emeğe sağlık.

Ziyaretçi 4 Eylül 2010 05:22
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    çeşm-i giryan adlı kullanıcıdan alıntı

Çok hoş olmuş Msn Happy Emeğe sağlık.