Şans
ThinkerBeLL 28 Temmuz 2009 13:13 (Pembe Aydınlık)
Temel ile Dursun Amerika’ya gitmişler... Hava alanında Dursun çantalarla ilgilenirken, Temel de etrafı geziniyormuş. Bakmış bi’ kola makinesi, başlamış para atmaya. Bu sırada işi biten Dursun bi’ bakmış ki Temel kola makinesine para atıp kola alıyor. Etrafında da yüzlerce kola kutusu. Hemen koşmuş yanına. "N’apıyorsun?" demeye kalmamış, Temel basmış cevabı:
"Karışma bugün şansım çok iyi!" . . .
Yazı Tura
ThinkerBeLL 27 Temmuz 2009 16:14 (Pembe Aydınlık)
Temel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı-tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş. Temel ise hala yazı-tura atıyormuş. Sınav danışmanı, ne yaptığını anlamak için Temel’in yanına gelmiş:
"Bütün sorular için yazı-tura atıyorsun, hala bitiremedin mi?
"Ben mi? Ben bir saat önce bitirdim. Şimdi cevaplarımı kontrol ediyorum." . . .
Şakadan Hoşlanmam :D
RuffRyders 27 Temmuz 2009 07:04
Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş. Etrafındaki esnafları seyrediyor. Bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş.
Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce, sonra:
Hoca: - Bana senmi vurdun?
Adam: - Ben vurdum l*n ne olacak!
Hoca: - Şakadan mı vurdun ciddiden mi?
Adam: - Ciddi . . .
Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce, sonra:
Hoca: - Bana senmi vurdun?
Adam: - Ben vurdum l*n ne olacak!
Hoca: - Şakadan mı vurdun ciddiden mi?
Adam: - Ciddi . . .
Bölüm 3 - EVVELÂ DELİKANLIYIZ =)
DÜNYA’YA AÇIKLIYORUM:
“Çok Büyük Adamız Biz Var Ya..” Serisinden / Bölüm 3
- Evvelâ Delikanlıyız -
İlk Türk Devleti olan, Asya Hun Devleti’nden Osmanlı’ya, Osmanlı’dan günümüz Türkiye’sine kadar hep delikanlı olduk biz. Kanımızda vardı bu bizim. Ayrıca öyle kopyacı, kolpa delikanlılar gibide takılmadık biz. Bunun için dilimize ince ayar bile çektik ki, faaliyetlerimizi gösterirken akılda kalsın, namımız yürüsün.
. . .
“Çok Büyük Adamız Biz Var Ya..” Serisinden / Bölüm 3
- Evvelâ Delikanlıyız -
İlk Türk Devleti olan, Asya Hun Devleti’nden Osmanlı’ya, Osmanlı’dan günümüz Türkiye’sine kadar hep delikanlı olduk biz. Kanımızda vardı bu bizim. Ayrıca öyle kopyacı, kolpa delikanlılar gibide takılmadık biz. Bunun için dilimize ince ayar bile çektik ki, faaliyetlerimizi gösterirken akılda kalsın, namımız yürüsün.
. . .
hayat
ada su 26 Temmuz 2009 12:30
hayat bır sahnedır ınsanlarda o sahnede rol alan oyuncular kımılermız rollerını cok ii yapar basarıs kımılerımız ıse rollerınde basarılıolamaz bazılarımız verılen rollerden sıkayet eder bazılarımız ise hiç oynamak istemez bız inş rollerını ii yapanların arasındayızdır
. . .
. . .