Arama
Günlük Kontrol Paneli

HERKES KENDİSİNİN, (elinden kaçamayacağı) GARDİYANI ve CELLADI'DIR...

Baragyal 29 Haziran 2014 12:14

Kişinin yaşamdan ne isteyebileceğinin maksimum sınırını, benliğinin genişliği belirler; bu onun tüm isteklerinin tepe noktasıdır. Aynı zamanda onun bütün sahip olabileceklerinin ve alabileceklerinin de sınırıdır.
Herkes kendisinin, (elinden kaçamayacağı) gardiyanı ve celladıdır. Kişinin yazgısını bu belirler. Herkes yaşamında başına gelenlerin, yalnızca onun için yaratılmış, daha önce hiç olmamış yepyeni olaylar olduğunu düşünerek kendini kandırır.
İnsan yüzyıllardır, kendi yansıttığı
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 482   Yorumlar 0  

**ÇAY**

d_n_z 29 Haziran 2014 11:18

Babaannem derdi ki:
"Ağzının tadı yoksa,
ve bir öküz oturmuş gibi hissediyorsan sırtına,
bir çay demle kızım...
Doldur üç bardak...
Biri sağlığına,
biri varlığına,
biri yandığına olsun...
Birini hemen içeceksin sıcak sıcak...
Birini ılık ılık..
Bırak diğeri soğusun...
Sen nasıl olsa hangisine niyet ettiğini
yudumlarken düşünür durursun..."
. . .
VIP Üye
d_n_z - avatarı

Gösterim 509   Yorumlar 0  

Ve asla bir kadının saçlarını kesmesine sebep olma...

d_n_z 29 Haziran 2014 11:07

En son ne zaman bir kadını sevdin?
Ama öyle öptün, sarıldın, uyudun falan değil; en son ne zaman bir kadını gerçekten sevdin?
Kaybetmekten korkarak, yanındayken bile özleyerek, deli gibi kıskanarak, koruyup kollayarak... Delikanlı adam korkmaz diye bir şey yok. Korkacaksın! Sevdiğin kadını kaybetmekten korkacaksın, kıskanacaksın da... Sokakta elinden tutacaksın, tanıdığın herkesle onu tanıştıracaksın. "İşte benim hayatım bu!" der gibi tanıştıracaksın. Güzel bir kadın sevmek
. . .
VIP Üye
d_n_z - avatarı

Gösterim 878   Yorumlar 3  

aşk mı dedin...

mazawi 27 Haziran 2014 21:57

söyle bana ey yar şimdi ne yapacağim.zaten sensizdi kalbim...sensizdi ama bi nebze de olsa umudum vardı ey yar.ama yok artık o bile çoktu demek...suçlayamam aşk her zaman karşılıklı olacak değil ya.seni suçlayamam.sadece lanet olası kalbimde bütün kabahat.nerde kendisini sevmeyecek biri varsa ona gönül kaptırdı.nerde acı varsa mıknatıs misali onu çekti kendine.sürükledi beni çölden çöllere .aşka susuzluğumu arttırdı.kalp bu anladım artık fani olanı istemiyor. ne zaman bedbaht kalbim koştuysa fani . . .
Kayıtlı Üye

Gösterim 1107   Yorumlar 0  

Benim ismim: Meme Kanseri

d_n_z 27 Haziran 2014 14:02

Benim ismim: Meme Kanseri
Merhaba..
Benim ismim Meme Kanseri..
Umarım benimle hiç yüzyüze tanışmazsınız.
Benimle tanışmak ve gerçek yüzümü görmek istemiyorsanız, aşağıda yazdıklarımı çok iyi okuyunuz. Okumakla yetinmeyiniz, annenizle, annanenizle, kızınızla, kızkardeşinizle, kadın akrabalarınızla, kız arkadaşlarınızla ve komşu hanımlarla paylaşınız.
Çünkü, ben kadınlarda en sık görülen kanserim. Siz de dahil olmak üzere çevrenizde bildiğiniz her 9 kadından birini . . .
VIP Üye
d_n_z - avatarı

Gösterim 740   Yorumlar 2