Arama
Günlük Kontrol Paneli

bir günaydın hikayesi

TheOne 8 Ekim 2013 10:47 (gönlümün bugulu penceresi)

xxx

İşe yine geç kaldım. bedenim yataktan kalkmadı bir türlü. saatime baktım. Gözlerim yorgun,gözlerim mahmur. saat gölgelendi bakışlarımda. hakettiğim gibi bir sürü azar işitecektim yine. mecbur terkettim yatağı. kalktım aynaya baktım. kendimi göremedim bir an... bulamadım beni. Uyumak unutmak isteyen,uyuyamayan ve uyanamayan... Kimdi ki bu kız? kimdi bu bakışları boş,bakışları donuk kız?
O kıza 'günaydın' demeyecektim elbet. tanımadığım hiçkimseye 'günaydın demezdim ben,selam
. . .
Kayıtlı Üye
TheOne - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 508   Yorumlar 0  

gidebilirsen git benden

TheOne 8 Ekim 2013 10:46 (gönlümün bugulu penceresi)

kalbim engel soluk alıp vermeye
köpürüyor duygular
ucuz sarap tadında yakıyor boğazmı
gögsümde ilanı aştan kalma bir acı
ve sen uzaktan bam telime dokunan yabancı
sadece sen anlamadın kalbımdekı yarayı

sesin kulaklarımda bir çınlama eskilerden kalma
engel olamam gene de hiç istemedıgım kör kuyulara
düşerim batarım biterim
gene en dipteyım
kalbim uslanmaz sana firarda
ben kimim ben neyim bilmemekteyim
. . .
Kayıtlı Üye
TheOne - avatarı

Gösterim 448   Yorumlar 0  

Hasret Treni

TheOne 8 Ekim 2013 10:45 (gönlümün bugulu penceresi)

Geceleri az uyunur olmuş yine. binbir yalanlar, binbir masallar. taklacı güvercinler gözüküyor yattığımız yerden gökyüzüne bakınca perdenin aralık kalan kısmından. gözüküp kayboluyorlar, nereye gittikleri belirsiz. duvarlarda oyun hamurlarından yapılmış garip şekiller. anlamsız.
Bir bardak çay, yer yatağının başucunda. bir kitap, iki-üç sigara, paketten çıkarılıp bir kenara atılmış. kırık cdler, çatlamış dudaklar. herşey loş, sanki hepsi boş gibi.
Uzaklardan geçen bir trenin sesi
. . .
Kayıtlı Üye
TheOne - avatarı

Gösterim 460   Yorumlar 0  

Gölge Oyunu

TheOne 8 Ekim 2013 10:45 (gönlümün bugulu penceresi)

Gölgeler oynuyor. Sert bir rüzgar takmış ışıkları koluna ahenkle dansetmekte. Onları görmüyorum. Gözüm gölgelerde. Duvarıma çarpan çizgiler büyüyüp küçülmekte. Odama giren parça-bölük aydınlıklar yerini sık sık değiştirmekte. Sanki yansımalar durgun, duvarımdaki resimler kıpırdıyor...

Tuhaf!... Resmi seyrederken gözlerimde oynuyor. Sanki bana şaka yapıyorda, şaka sırasında kayıp gidecek. İzlemekten vazgeçiyorum. Gölgelere dönüyorum. Rüzgarla ışıkların dansından habersizler. Büyüyorlar,
. . .
Kayıtlı Üye
TheOne - avatarı

Gösterim 394   Yorumlar 0  

Sen varsın bu şehirde..

TheOne 8 Ekim 2013 10:44 (gönlümün bugulu penceresi)

hani duvarlar çürütemezdi ruhumu! hani herseyin ustesinden gelirdim celik gibi saglam sinirlerle, kol gibi iradeyle.. nerdeler onlar şimdi? "boguluyorsunnn" diye bir his sürat yapiyor içimde benim, ne duvarı, ne çeligi..bildigin acinasi bir duygu bu işte.. bir agladim bir agladim az evvel, sonra kalktim, burnumu sildim, yüzümü de yıkadim ki üzülmesin kendim istedim, öyle de bir hassas bünye işte, kendini düşündü dakikada..feci gel-gitler silsilesi… yaramaz bir çocuktan ödünç alinmiş gibi . . .
Kayıtlı Üye
TheOne - avatarı

Gösterim 462   Yorumlar 0