Bazı ilişkiler için dışarıdan bakıp imreniriz, bazılarının nasıl hala sürdüğünü bilemeyiz. İlişkileri devam ettirmeyi sağlayan en temel kurallardan biri de; ilişkiyi zorlamamaktır.
Peki, bu ne demek? Karşınızdaki kişinin sevgisini zorlamayın demek! Elbette sabrını da….
Eğer biriyle birlikteyseniz, onu seviyor ve güveniyorsunuz demektir. Güvenmiyorsanız, zaten o ilişki sorunlu, yaralı ve arızalıdır. Devam ettirmenin anlamı kalmamıştır. Sürekli olarak karşınızdakini irdelemekten, sorgulamaktan, . . .
birazda gülmece:))))
seramiksır 20 Kasım 2012 14:33 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
Trafik Polisi Çevirme yapıyormuş.Bir Aracı Durdurmuş.
-Polis:Tebrikler Beyefendi Bugün Emniyet Kemeri Takan İlk Kişi Sizsiniz.Size 1 Milyar Para Ödülü Veriyoruz.Ne Yapmayı Düşünüyorsunuz ?
-Şoför:Ehliyet Alırım O Zaman ..!
-Polis:Ehliyet...iniz Yok mu ?
...
-Karısı:Siz Ona Bakmayın Memur Bey Sarhoş da Ne Dediğini Bilmiyor.
Polis Şaşkın Şaşkın Bakarken Arka Koltuktan Bir Ses Ben Size Çalıntı Arabayla Çıkmayalım Polis Çevirir Demedim mi?
Polis Tam Tepki Verecekken . . .
-Polis:Tebrikler Beyefendi Bugün Emniyet Kemeri Takan İlk Kişi Sizsiniz.Size 1 Milyar Para Ödülü Veriyoruz.Ne Yapmayı Düşünüyorsunuz ?
-Şoför:Ehliyet Alırım O Zaman ..!
-Polis:Ehliyet...iniz Yok mu ?
...
-Karısı:Siz Ona Bakmayın Memur Bey Sarhoş da Ne Dediğini Bilmiyor.
Polis Şaşkın Şaşkın Bakarken Arka Koltuktan Bir Ses Ben Size Çalıntı Arabayla Çıkmayalım Polis Çevirir Demedim mi?
Polis Tam Tepki Verecekken . . .
GÜNÜN SÖZÜ
_MMia_ 19 Kasım 2012 23:39
"İmkansız,'' dedi gurur.. ''Riskli,'' dedi tecrübe.. ''Manasız,'' dedi mantık.. ''Yine de denemeye değer,'' dedi kalp. . . .