Arama
Günlük Kontrol Paneli

Her şey bitse bile UMUT her zaman vardır.

Duyguxx 10 Kasım 2012 19:04

Her şey bitse bile UMUT her zaman vardır.

1. Aslında hayatın çok güzel olduğunu kabul edip onu mahvedenlerin insanlar olduğunu fark etmeli. Bu yüzden hayata karşı değil insanlara karşı önlem almaya çalışmalı.

2. Hiç bir dert bizden büyük ve güçlü değil!!!

3. Karşındaki kim olursa olsun sen kendin olmadıktan sonra NE ÖNEMİ VAR...

4. Üzülmek hiçbir zaman kesin bir çözüm değildir.Sadece oyalar bizi. Çözümden uzaklaştırır.Bu yüzden hiçbir
. . .
Kayıtlı Üye
Duyguxx - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 687   Yorumlar 0  

MÜTEVAZİ BİR LİDER;

seramiksır 10 Kasım 2012 13:18 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)

"İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, fâni Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemaller idealidir. Ben onu temsil ediyorum. Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemaller doğurmayacaklar mı? Feyiz milletindir, benim değil."

Mustafa Kemal ATATÜRK . . .

Gösterim 1513   Yorumlar 0  
5.00 puan, 6 oy.

Şehitlerimize DuA ;

AirFoRcE_11 10 Kasım 2012 13:12
7 Şubat 2013 18:11 AirFoRcE_11 tarafından güncellendi

Siirt'in Pervari İlçesi'nde operasyon bölgelerine takviye amacıyla Jandarma Özel Harekat timini taşıyan İl Jandarma Komutanlığına ait bir Sikorsky S-70 helikopteri, bu sabah teknik sebepler sonucunda düşmüş Helikopterdeki 17 askerimiz şehit olmuştur..2 pilot 1 uçuş teknisyeni ve 14 özel harekat görevlilerimiz olmak üzere 17 askerimiz hakkın rahmetine yürümüştür...

ft29u

Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
. . .

Gösterim 8896   Yorumlar 14  

ÖĞRETMEN !!!!!!!!

seramiksır 10 Kasım 2012 13:03 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)

carnation 42carnation 42carnation 42carnation 42carnation 42carnation 42carnation 42carnation 42 . . .

Gösterim 523   Yorumlar 0  

ATATÜRK

wolfmann 10 Kasım 2012 10:02
25 Kasım 2012 11:03 wolfmann tarafından güncellendi

ATATÜRK
Çökmüş bir ülkeye geçmişin tarihsel değerini geri veren,dünyanın çok nadir yetiştirdiği büyük dahi, Ulu Önder " ATATÜRK "vatan sana minnettardır ...

62ata

ATATÜRK' E SESLENİŞ On bin yıl herkese boşa baş vurduk, Bütün bir ırk, seni aradık durduk, Sana geldik sonsuz mesafelerden, Sıyrıldık sayısız efsanelerden, Tek sana inanan akıllarız biz! Sen selsin, mecranda çakıllarız biz, Her yıl biz o damar,
. . .
VIP Üye
wolfmann - avatarı

Gösterim 1638   Yorumlar 0