Her şey bitse bile UMUT her zaman vardır.
1. Aslında hayatın çok güzel olduğunu kabul edip onu mahvedenlerin insanlar olduğunu fark etmeli. Bu yüzden hayata karşı değil insanlara karşı önlem almaya çalışmalı.
2. Hiç bir dert bizden büyük ve güçlü değil!!!
3. Karşındaki kim olursa olsun sen kendin olmadıktan sonra NE ÖNEMİ VAR...
4. Üzülmek hiçbir zaman kesin bir çözüm değildir.Sadece oyalar bizi. Çözümden uzaklaştırır.Bu yüzden hiçbir . . .
MÜTEVAZİ BİR LİDER;
seramiksır 10 Kasım 2012 13:18 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
"İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, fâni Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemaller idealidir. Ben onu temsil ediyorum. Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemaller doğurmayacaklar mı? Feyiz milletindir, benim değil."
Mustafa Kemal ATATÜRK . . .
Mustafa Kemal ATATÜRK . . .
Şehitlerimize DuA ;
Siirt'in Pervari İlçesi'nde operasyon bölgelerine takviye amacıyla Jandarma Özel Harekat timini taşıyan İl Jandarma Komutanlığına ait bir Sikorsky S-70 helikopteri, bu sabah teknik sebepler sonucunda düşmüş Helikopterdeki 17 askerimiz şehit olmuştur..2 pilot 1 uçuş teknisyeni ve 14 özel harekat görevlilerimiz olmak üzere 17 askerimiz hakkın rahmetine yürümüştür...

Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
. . .

Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
ATATÜRK
ATATÜRK
Çökmüş bir ülkeye geçmişin tarihsel değerini geri veren,dünyanın çok nadir yetiştirdiği büyük dahi, Ulu Önder " ATATÜRK "vatan sana minnettardır ...

. . .
Çökmüş bir ülkeye geçmişin tarihsel değerini geri veren,dünyanın çok nadir yetiştirdiği büyük dahi, Ulu Önder " ATATÜRK "vatan sana minnettardır ...

ATATÜRK' E SESLENİŞ On bin yıl herkese boşa baş vurduk, Bütün bir ırk, seni aradık durduk, Sana geldik sonsuz mesafelerden, Sıyrıldık sayısız efsanelerden, Tek sana inanan akıllarız biz! Sen selsin, mecranda çakıllarız biz, Her yıl biz o damar,