BEN KADINIM…
Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekâmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de ...isteyerek aptal...
BEN KADINIM…
Çok güçlüyüm. Dört bir tarafım demirden kale gibi. Hiçbir düşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar güçlü. Ama bir o kadar da kırılgan ve narin. Hiç beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yüreğe sahibim. . . .
BİR BEBEĞİN HİKAYESİ
HayaLPeresT 2 Ekim 2012 11:53
BİR BEBEĞİN HİKAYESİ
Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.
Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
"Dokunma . . .
Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.
Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
"Dokunma . . .
Yaçam Kaç zaman
HayaLPeresT 2 Ekim 2012 11:48
Yaçam Kaç zaman
Ben bir kelebeğim. Yaşamın rengini görmek için doğdum. Yaşamımın ne kadar zaman olacağını bilmiyorsun saat mi gün mü hafta mı..? ama sonuçta yaşam bana da armağan edildi... ve bunu iyi değerlendirmeliyim. Tek sorun ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum ve korkuyorum... Kozamdan çıkarken ilk hissettiğim güneşin sıcaklığıydı... Gözlerimi açtığımda ise Herşey ne kadar da güzeldi .. Rengarenk kanatlarım vardı. Ve bir anda uçmayı öğrendim. Renk renk çiçekler, ağaçlar, dereler . . .
Ben bir kelebeğim. Yaşamın rengini görmek için doğdum. Yaşamımın ne kadar zaman olacağını bilmiyorsun saat mi gün mü hafta mı..? ama sonuçta yaşam bana da armağan edildi... ve bunu iyi değerlendirmeliyim. Tek sorun ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum ve korkuyorum... Kozamdan çıkarken ilk hissettiğim güneşin sıcaklığıydı... Gözlerimi açtığımda ise Herşey ne kadar da güzeldi .. Rengarenk kanatlarım vardı. Ve bir anda uçmayı öğrendim. Renk renk çiçekler, ağaçlar, dereler . . .
YAZI BİÇİMİNE GÖRE KARAKTER ANALİZİ
HayaLPeresT 2 Ekim 2012 11:21
YAZI BİÇİMİNE GÖRE KARAKTER ANALİZİ
Bir yazıya bakar bakmaz, gözümüze çarpan ilk şey, harf ve kelimelerin iriliği ve ufaklığıdır.
İRİ YAZI : Büyük iri harflerle yazı yazan insan büyük ve muhteşem şeylere, tantana ve gösterişe meraklıdır. Mesela bir apartman katında oturmak bu insanı asla tatmin etmez. Onun gözü geniş ve ferah,
. . .
Mana Alemi...
bekirr 2 Ekim 2012 10:01

İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettigini, payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür.TOLSTOY