Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

hülyaaaa...

kosovalı hulya 2 Ekim 2012 12:22

BEN KADINIM…
Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekâmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de ...isteyerek aptal...

BEN KADINIM…
Çok güçlüyüm. Dört bir tarafım demirden kale gibi. Hiçbir düşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar güçlü. Ama bir o kadar da kırılgan ve narin. Hiç beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yüreğe sahibim. Bu
anlarda beklerim sevgi sözcüklerini. Korkma şımarmam. Sevgini duymak isterim senin ağzından .

BEN KADINIM…
Çelik gibi sağlam, bir o kadar da naif. İçime karlar yağar bazen, üşür yüreğim, incinirim ufacık bir sözden.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 769  Yorum 1  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 1

Yorumlar

1. kosovalı hulya - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

kadını anlatmıssın....anlattıgın olaylarda ben bır psıgolojık bozukluk var dıyorum...ıyıce okursan tutarsız kımlıgını bulamamıs...... zekı- aptal güçlü- narin sağlam-çürük bir profesörun 30 yıl kadını ıncelememe ragmen gercekte ne ıster bulamadım sözune ışık tutmus bulunuyosun...o 30 yıl arastırmıs ben bunu yapamam 30 yıl ömrum oldugunu sanmıyorum varsa bıle ömrumun gerı kalanını ben heba edemem...ama anlattıkların gercekte varsa...msn grinbız yandık yemın...

Yorumun için teşekkür ederim ama psikolojik bozukluk konusunda sana katılmıyorum... Çünkü orda anlatmak istediği şey bir kadının
    ne kadar geniş açıdan düşünebildiğidir.. Kadınlar herşeyi ince düşünürler Erkekler gibi sabit fikirli olamdıkları için sen onu psikolojik bozukluk olarak algılıyorsun.. güzelce okursan sende anlayabilirsin.. Msn Happy

kosovalı hulya 6 Ekim 2012 11:45