Arama
Günlük Kontrol Paneli

Hayata küsmeye çalışan

Ask Mahkumu 29 Eylül 2012 23:26

Hayata küsmeye çalışan, sahte acılar yaşayan biri... Oysa ne acıdan ne de hayattan haberin yok senin... Acılar genelde benim gibilere düşer, çünkü benim gibiler bilir simitle gazozun tadını, anne eliyle kızarmış patatesin damağında bıraktığı tadı, yol parası bulamayıp kilometrelerce yolu yürüyerek gitmeyi, sonra geri dönmeyi, bayramlarda alınan elbiselerin anlamını, aylarca hayalini kurduğu ayakkabıyı giymenin keyfini ve sonra onun kıymetini benim gibiler bilir ancak... . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1445   Yorumlar 0  

Günlük

HayaLPeresT 29 Eylül 2012 13:36

Günlük

* sevgili günlük, herkes, hersey altust oldu, guvenebildigim dostlarimdan sadece brutus kaldi.
( sezar )
* sevgili günlük, bizim imparator iyice sapıttı. ülkenin etrafına duvar örün! diye tutturdu. yok ebenin şeyi! bu adam ya ülke sınırlarını bilmiyor ya da bizimle kafa geçiyor!
(mö 200, çinli bir mimar)
* sevgili günlük, içimden bir ses aya gidilecek, roma bölünecek falan diyor. hatta ikiz kuleler yıkılacak diyor, ama ben ikiz kulelerin ne olduğunu
. . .

Gösterim 2713   Yorumlar 0  

Uğur Babat / Sen gittin ya.

SuDoKu 29 Eylül 2012 12:20

Şimdi her yer karanlık. Varlığında olan tüm renkler, terk ettiğin gün siyahları giydirdi üzerime. Gökkuşağı dahi sadece tek rengi gösteriyor oda gece karanlığında. Artık ihtiyaç duymuyor yağan bir yağmur sırasında doğan güneşe...

Yarasalar gibi dolaşıyorum etrafta sessizce. Kimseye zarar vermeden, kaldırım taşlarına bakarak yürüyorum yosun tutmuş boş sokaklarda. Elimdeki ucuz biranın tek mezesi oldu şu yalnızlık. Daha bir efkarlı oluyormuş meğer sensiz içmek..

Beni
. . .
DersFobik
SuDoKu - avatarı

Gösterim 3150   Yorumlar 2  

Acıklı Bir Aşk Hikayesi

HayaLPeresT 29 Eylül 2012 08:38

Acıklı Bir Aşk Hikayesi

Kanlı Gömlek Hikayesi

Bu olay, Marmara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ü 1993 yılında bitiren Dilek isimli bir kızın başından geçmiş.(Böyle anlatılıyor , soyadı yok ) Dilek bir gün okuldan çıkmış,durakta minibüs bekliyormuş. Yalnız korkunc bir yağmur yağıyormuş.

Kızın önüne bir araba yanaşmış. Iyi giyimli, temiz yuzlu bir genç, Yanlış anlamayon n olur. Ben de yakın zamana kadar öğrenciydim. Islanmayın, gelin . . .

Gösterim 2058   Yorumlar 0  

UNUTMADIM SENİ BEN

wolfmann 29 Eylül 2012 00:13
3 Ekim 2012 11:00 wolfmann tarafından güncellendi

UNUTMADIM SENİ BEN

Unutmadım seni ben unutmadım

Her zaman her zaman kalbimdesin

Aylar yıllar geçti söyle sen nerdesin

Anlaşıldı sen geri dönülmeyen yerdesin
Anlaşıldı sen geri gelmeyeceksin

Unutmadım unutamadım seni ben