Küçük şeylerden mutlu olmak, seni sevdiğimde geldi başıma. O zaman anladım nasıl doyumsuz bir ruhum olduğunu. Azı yeter oldu her şeyin, senden gelen aşktan doymuş karnıma.
Fark ettim ki bir zaman sonra; kim böyle derinden ve içten bağlanırsa başkasına ve gözleri birbirine aşkla dolarak bakan kaç çift varsa, arkasında onları koruyan melekleri de oluyor. Kutsanıyor sanki sevda gerçekse, o aşkı korudukları sürece etrafı sihirli bir duvarla çevriliyor.
Sen beni sevdiğinde, ne kadar derdi . . .
Düştüğünde tutup kaldıracak biri olmalı
Ask Mahkumu 21 Haziran 2012 19:55
Düştüğünde tutup kaldıracak biri olmalı yanında...Az yaş farkıda olmalı aranda.Aynı düşünmelisin onunla Derdin aynı olmalı mesela...Zaman geçtikçe yüreğine düşen yangınları bilmeli.Merhem niyetine geçecek herşey güzel olacak demeli..Onca yalan insanın içinde İyi olmadığını kötü göründüğünü yüzüne söylemeli.Bazen ihtiyaç duyar insan..!!Yalandan muhteşemsin sözü yerine Gerçek kötüsün sözünü duymaya...İyileşmek için kabullenmek gerek kötü olduğunu ya Bunu da o söylemeli canından bir parça..El vermeli . . .
PERİLER DİŞİDİR :))
_MMia_ 21 Haziran 2012 01:05
60'li yaslarindaki evli bir cift evliliklerinin 35inci yilinisakin, romantik bir restoranda kutlamaktadirlar.
Aniden önlerinde zarif ve güzel bir peri belirir ve şunu söyler:
- Bu kadar uzun bir süre örnek bir çift olmanız ve hepbirbirinize sadık kalmanız nedeniyle birer dileğinizi yerinegetireceğim.
'-Ah, ben sevgili kocamla tüm dünyayı görebileceğimiz uzun bir seyahat yapabilmek istiyorum' demiş, kadın, sevgi dolu gözlerle kocasına bakarak.
. . .
Aniden önlerinde zarif ve güzel bir peri belirir ve şunu söyler:
- Bu kadar uzun bir süre örnek bir çift olmanız ve hepbirbirinize sadık kalmanız nedeniyle birer dileğinizi yerinegetireceğim.
'-Ah, ben sevgili kocamla tüm dünyayı görebileceğimiz uzun bir seyahat yapabilmek istiyorum' demiş, kadın, sevgi dolu gözlerle kocasına bakarak.
. . .
İDO'dan Bilet almak...
kompetankedi 20 Haziran 2012 21:36
Konu içeriği alt linkte
http://www.msxlabs.org/forum/guncel-konular/6648-tartisiyorum-5.html#post2435075 . . .
http://www.msxlabs.org/forum/guncel-konular/6648-tartisiyorum-5.html#post2435075 . . .