Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

biz aşkın hikayesiyiz

adsız 21 Haziran 2012 20:01

Küçük şeylerden mutlu olmak, seni sevdiğimde geldi başıma. O zaman anladım nasıl doyumsuz bir ruhum olduğunu. Azı yeter oldu her şeyin, senden gelen aşktan doymuş karnıma.
Fark ettim ki bir zaman sonra; kim böyle derinden ve içten bağlanırsa başkasına ve gözleri birbirine aşkla dolarak bakan kaç çift varsa, arkasında onları koruyan melekleri de oluyor. Kutsanıyor sanki sevda gerçekse, o aşkı korudukları sürece etrafı sihirli bir duvarla çevriliyor.
Sen beni sevdiğinde, ne kadar derdi varsa hayatın, yok olup gidiyor hep. Sensizken başıma gelen ne varsa, kollarına aldığında yok oluyor.
Sen beni öyle seviyorsun ki; ömrümün gerisinde kalan ne varsa, sana vermek istiyorum. İçim içine aksın, bir vücut olalım istiyorum.
Bedenimin bedeninden ayrı kaldığı her an, benim de varlığım anlamsızlaşıyor. Ne zaman öpsem gözlerinden, yaş olup içine akmak geliyor içimden.
Bizim uzun bir hikayemiz olacak. Biz öldükten sonra da dilden dile anlatılacak ve bir gün bir yerde birileri aşka inanmazsa, belki bu masal onlara umut olacak….
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 2155  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar