Arama
Günlük Kontrol Paneli

herşey seninle güzel

sade 11 Mayıs 2012 13:25 (bu kalp seni unuturmu)
11 Mayıs 2012 14:39 sade tarafından güncellendi

11j885l

Her şey seninle güzel yolda yürümek bile
Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile

cc59li9danseurs05cc59li9

Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile
İçimdeki bu
. . .
hazan

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 567   Yorumlar 0  

Misafirimiz :)

_VICTORY_ 11 Mayıs 2012 13:10 (Özgür Ruh)

iv94e1

Bir böcek görmüş olmak aranızda kaç kişiyi heyecanlandırır bilmiyorum..
Beni heyecanlandırıyor ve ben bu heyecanı yaşayabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum..
Bu sabah bahçemizin; kendi alemi için kocaman, bizim için küçük bir misafiri vardı.
Günlük işlerime dalmış mutfakta koşuştururken dışarıdan oğlumun panik halinde bana seslendiğini duydum.
-Anneeee! Ayakkabımın üstünde kocaman bir böcek varrrr!
. . .
Silent storM
_VICTORY_ - avatarı

Gösterim 7974   Yorumlar 3  

Minarelerin Dilinden Anlamak!

bekirr 11 Mayıs 2012 11:09

Minarelerin Dilinden Anlamak!

İstanbul'da, Kanuni Sultan Süleyman'ın kızı Mihrimah Sultan'ın adını taşıyan iki cami vardır. Bunlardan biri Üsküdar'da, öteki ise Edirnekapı'dadır. Güneş her gün, çocuğunu arayan bir anne gibi Üsküdar'daki caminin ardında doğarken, Ay Edirnekapı'daki caminin minarelerinin arkasına saklanır. Her akşam Ay, Üsküdar Mihrimah Sultan Camii'nin saçlarım taçlandırırken, uykuya yatmak üzere olan güneş, başını, Edirnekapı'daki Mihrimah Sultan Camii'nin kubbesine
. . .
VIP Üye
bekirr - avatarı

Gösterim 4567   Yorumlar 2  

BAYRAKTAKİ AY

bekirr 11 Mayıs 2012 10:57

BAYRAKTAKİ AY

Dünyanın en güzel, en estetik bayraklarından birine sahibiz. Bayrağımızın üstünde Ay resmi var ama Ay'da bayrağımızla fotoğraf çektiren bir bilim insanımızı
göremiyoruz. Çünkü biz, hayatta tek doğru yol olan bilimin yolunun çok uzağında yürütülüyoruz. Bunun en güçlü belgesi de, bayrağımızdaki hilal ve yıldızın
nasıl bir araya geldiğini bile okullarda bilimin yolunda, bilimin diliyle anlatmayışımızdır. Acıdır ama ülkemizin bağımsızlığı için canını veren onca
. . .
VIP Üye
bekirr - avatarı

Gösterim 2450   Yorumlar 0  

Apollo 11

bekirr 11 Mayıs 2012 10:43

Apollo 11

Dünya'dan Ayrılırken
1978 yılının sonbaharında, Amerika'nın Ohio Eyaleti'ndeki bir çiftlikte, tahıl kamyonunun arkasından atlayan bir adamın yüzüğü, kamyon kasasını çevreleyen çengellerden birine takılır ve parmağı kopar...
Adam, büyük bir soğukkanlılıkla kopan parmağı yüzükle birlikte asılı kaldığı yerden alarak içi buz dolu bir kaba koyar. Parmak, Kentucky Hastanesi'nin mikro cerrahi kliniğinde yerine başarıyla dikilir. Adamın parmağının kopmasına neden olan
. . .
VIP Üye
bekirr - avatarı

Gösterim 2552   Yorumlar 0