Hafize ne iş ???
Kaç gün oldu bizim "beğen butonları"hala sırra kadem.bir Allahın kulu da demiyoki
-Arkadaşlar kimsenin biz adminleri beğendiği yok,kendi aranızda birbirinizi beğenip duruyosunuz;siteyi kuran biziz,her türlü hamallığı yapan biziz oh ne ala mualla.Yok öyle yağma! Bizimde canımız var,bizde insanız..Kıskançlık ve sinirden gecelerdir gözümüze uyku girmiyor...Baktık olmayacak,düşün düşün kafayı kırıcaz iyisimi kafa kafaya verelim,bizi beğenmeyen kimseyi beğenemesin . . .
BEĞEN BUTONUMUZ NERDEEEE???
_MMia_ 17 Mart 2012 02:47
BEĞEN BUTONLARIMIZ NERDEEEE
Hafize inanabiliyormusun iki gündür beğenip beğenilemiyorum.
Dün siteyi açtığımda başımdan aşağı kaynar sular indi.Hiç bildirim yok!Nasıl yani ya??? Nasıl olabilir böyle birşey?Kimsemi?Hiç kimsemi?O kadar arkadaştan,eşden dosttan bir tanesi bile mi bir bildirim göndermez.Yanisi hiç bir yazdığım mı beğenilmez?
Egomun nasıl yerlere yapıştığını var sen düşün.Hergün onyüzmilyonbin beğeni mesajı alan benn
bir tanecik bile ...
Kendime . . .

Hafize inanabiliyormusun iki gündür beğenip beğenilemiyorum.
Dün siteyi açtığımda başımdan aşağı kaynar sular indi.Hiç bildirim yok!Nasıl yani ya??? Nasıl olabilir böyle birşey?Kimsemi?Hiç kimsemi?O kadar arkadaştan,eşden dosttan bir tanesi bile mi bir bildirim göndermez.Yanisi hiç bir yazdığım mı beğenilmez?
Egomun nasıl yerlere yapıştığını var sen düşün.Hergün onyüzmilyonbin beğeni mesajı alan benn
bir tanecik bile ...
Kendime . . .
KAZAN....
_MMia_ 16 Mart 2012 01:30
Hafize kazan kaldırıcam ben
Hee aşure yapcamda ondan.Ne diyon kızım sen?Aşure ayı geçeli hanidir..Sen yemedin mi?Yeseydin ! Yaptık iki koca tencere...Konu komşuya ,eşe dosta...Ooo pek de güzel olmuştu ellerime sağlık.Seni nasıl atlamışım yaa?Kusura bakma ...Amaann konuyu nereye getirdin.Ben kazan kaldırıcam diyorum ...Yok anacım aşure kaynatmalık değil,isyan çıkarmalık.Bildin kazanı yukarı kaldırıyon,içinden isyan çıkyor.Ya Hafizem cahil desem değilsin,cühela hiç değil;tarih bilgin mi . . .
Hee aşure yapcamda ondan.Ne diyon kızım sen?Aşure ayı geçeli hanidir..Sen yemedin mi?Yeseydin ! Yaptık iki koca tencere...Konu komşuya ,eşe dosta...Ooo pek de güzel olmuştu ellerime sağlık.Seni nasıl atlamışım yaa?Kusura bakma ...Amaann konuyu nereye getirdin.Ben kazan kaldırıcam diyorum ...Yok anacım aşure kaynatmalık değil,isyan çıkarmalık.Bildin kazanı yukarı kaldırıyon,içinden isyan çıkyor.Ya Hafizem cahil desem değilsin,cühela hiç değil;tarih bilgin mi . . .
FİLM REPLİKLERİ
_MMia_ 14 Mart 2012 23:38

Bazen yağmur,
... yıldızlar çıkmasına izin verecek kadar duruyordu.
O zaman güzel oluyordu.
Gölde günbatımının hemen öncesine benziyordu.
Her zaman suda milyonlarca yakamoz olurdu.
Tıpkı o dağ gölü gibiydi.
Çok berraktı Jenny.
Sanki üstüste iki gökyüzü varmış gibi oluyordu.
Sonra çölde, güneş doğduğu . . .
GÜNÜN SÖZÜ
_MMia_ 14 Mart 2012 23:34
"Hayvan olmak istiyorsan, olabilirsin!
Bunun için sadece kendi postuna özen göstererek insanlığın acılarına sırt çevirmen yeterlidir."
Karl Marx ( filozof, politik ekonomist ve devrimci ) . . .
Bunun için sadece kendi postuna özen göstererek insanlığın acılarına sırt çevirmen yeterlidir."
Karl Marx ( filozof, politik ekonomist ve devrimci ) . . .