BU BİZİZ İŞTE
Hergün Şehit haberleri alınan... Hergün trafik kazası yasanan... Her 10 yılda bir ,büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir alınamayan…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada olan…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke olan..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...sözde . . .
GÜNÜN SÖZÜ
_MMia_ 27 Ekim 2011 00:25
Bu kadar Şehit'in naaşını toprağın sessiz bir sekilde kabul etmesi beklenemezdi.. O da sarsıldı...
MÜJDAT GEZEN . . .
MÜJDAT GEZEN . . .
NORMALE DÖNMEK ???
_MMia_ 27 Ekim 2011 00:20
Her şey normale döndü gibi sanki...???
Tek yürek olduk bir süre...Önce şehitlerimize yandı içimiz,ardından Van'dan gelen haberle sarsıldık...Elimizden geldiğince yardım göndermeye çalıştık;paylaşım ortamlarında yardım çağrılarını paylaştık,face de profil resimlerimizi değiştirdik,haberleri içimiz titreyerek,gözlerimiz nemlenerek,kurtulanlara Allah'dan yardım,kurtulamayanlara rahmet duaları ederek izledik....Kıyaslamalar yaptık,Japonyada aynı şiddetteki depremde sadece marketteki tuvalet . . .
Tek yürek olduk bir süre...Önce şehitlerimize yandı içimiz,ardından Van'dan gelen haberle sarsıldık...Elimizden geldiğince yardım göndermeye çalıştık;paylaşım ortamlarında yardım çağrılarını paylaştık,face de profil resimlerimizi değiştirdik,haberleri içimiz titreyerek,gözlerimiz nemlenerek,kurtulanlara Allah'dan yardım,kurtulamayanlara rahmet duaları ederek izledik....Kıyaslamalar yaptık,Japonyada aynı şiddetteki depremde sadece marketteki tuvalet . . .
VEFAT VE TEŞEKKÜR-YILMAZ ÖZDİL
_MMia_ 23 Ekim 2011 03:43
Günlerdir bekliyorum
Galiba paraları bitti
Şehit ailelerine,silahlı kuvvetlere,polis teşkilatına ..Başsağlığı ilanı veren bir tane firma yok !
Sırf yalakalık olsun diye kenarları siyah kalın çerçeveli sayfa sayfa ilanlar verip"derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz,kederli ailenize,muhterem evladına..."diyen arkadaşlar nerde?
Canını ortaya koyan çocuklarda menfaat olmdığı için mi?
Ölü yatırım oldukları için mi?
Kedisinin vefaati üzerine,kedisine hitaben . . .
Galiba paraları bitti
Şehit ailelerine,silahlı kuvvetlere,polis teşkilatına ..Başsağlığı ilanı veren bir tane firma yok !
Sırf yalakalık olsun diye kenarları siyah kalın çerçeveli sayfa sayfa ilanlar verip"derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz,kederli ailenize,muhterem evladına..."diyen arkadaşlar nerde?
Canını ortaya koyan çocuklarda menfaat olmdığı için mi?
Ölü yatırım oldukları için mi?
Kedisinin vefaati üzerine,kedisine hitaben . . .
GÜNÜN SÖZÜ
_MMia_ 23 Ekim 2011 03:17
"Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir." - Mevlana . . .