Arama
Günlük Kontrol Paneli

GÜNÜN SÖZÜ

_MMia_ 13 Ekim 2011 01:19

“Hoşumuza giden bedenlerin içine hayal ettiğimiz ruhları yerleştirip adına ‘aşk’ diyoruz.” . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1529   Yorumlar 1  

CAN SIKINTISI...

_MMia_ 13 Ekim 2011 00:59

Off canım sıklıyor Hafize...
"Sıkı can iyidir kolay çıkmaz"geyiği yapma sakın,hiç çekemem...Hem o söz eskiyeli ohoo...O zamanlar geyik falanda denmezdi di mi.Ne denirdi? Seçme saçmalar falan mı?Ay ne biliym aradan onca zaman geçmiş....
Sahi zaman ne çabuk geçer oldu dimi !Daha dün pazar muhabbeti yaptım bu gün perşembe;hafta bitti.Ne ara bitti?Pazartesi ;sendrom yaşadık,salı sallandı,çarşambayı sel aldı,bir yar sevdim el....Sıkıysa alsın;gözünü oyarım valla! Elin gözümü . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 721   Yorumlar 2  

GÜNÜN SÖZÜ

_MMia_ 12 Ekim 2011 23:57
14 Ekim 2011 01:37 _MMia_ tarafından güncellendi (Doğrusu bu)

Malı varsa,kendi mal (adam)olmamışsa;neylesin malı ...
Malı yoksa;kendi mal (adam)olmuşsa,neylesin malı ....

anneannem'den Msn Happy . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 755   Yorumlar 2  

GÜNÜN GEYİĞİ

_MMia_ 12 Ekim 2011 22:47

Eski sevgilini geri istiyorsan "Hala seni seviyorum" diye mesaj at.Dönerse senindir,dönmezse "Halama göndermiştim" dersin. Msn Happy . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 563   Yorumlar 0  

Belgrad Ormanlarında Bir Akşamüstü :))

_MMia_ 12 Ekim 2011 01:35

Nihahahah boşuna kıpraşma yavrum. Elimden kurtulamazsın.. Bağırmakta fayda etmez. Bu ormanda seni kimseler duyamaz. Sen iyisi mi meşhur sözü hatırla ve rahatla; Tecavüz kaçınılmazsa uzan keyfine bak.... Heheheheh....
- Sen şimdi bana tecavüz mü edeceksin?
- Yok nasihat edicem. Tabii ki tecavüz edicem.
- Eminsin yani.
- Tabii eminim, artık tecavüz etmek suç bile değil güzelim.. Tecavüzü ediyosun, sonra tecavüze uğrayan kız çaresiz seninle evlenmek zorunda kalıyo, sen de . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 614   Yorumlar 0