Arama
Günlük Kontrol Paneli

erkekler ağlamaz

essmer 16 Ocak 2012 15:12
12 Şubat 2012 12:48 essmer tarafından güncellendi

“Erkekler ağlamaz.”

Erkekler ağlar.

Hem de öyle bir ağlar ki. Gözünden düşen her damlada içiniz acır, yüreğiniz burkulur. Kelimeler boğazınızda düğüm düğüm olur. Ağlama diyemezsiniz, ağlayan bir erkeğe. Çünkü bir erkek ağlıyorsa, çaresizdir. Sizin dudaklarınızdan dökülecek kelimelere ihtiyacı yoktur onun. Bir erkek ağlıyorsa, canı yanmıştır. Tahmin edebildiğinizden de fazla.
...
Yanaklarını ıslatan acı, yüreğinin orta yerine düşmüş ki, ağlıyor. . . .
Kayıtlı Üye
essmer - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2803   Yorumlar 0  

hata

essmer 16 Ocak 2012 15:10
12 Şubat 2012 12:49 essmer tarafından güncellendi

Çok hata yaptım şimdiye kadar.. Tarifi zor dönüşü imkansız.. Ders aldıklarım oldu.. Almaya vakit bulamadıklarımda.. Uyduklarım doğruysa.. Zaferlerimde olmuş.. Ahımı alanlar hala ödüyormuşMsn Happy İyiki yapmışım dediğim şeyler var,aynı zamanda keşkelerimde.. Engellemek istediğim başlangıçlarda var.. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var.. Unutamadığım ama elbet bir gün unutacağım dostlarımd......a var.. Hayatımdan seneler aylar çalan insanlar var.. Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var, . . .
Kayıtlı Üye
essmer - avatarı

Gösterim 7138   Yorumlar 2  

bir zaman tüneli

essmer 16 Ocak 2012 15:08

Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda
En güzel sevgiyi birlikte yaşadık
Her uçurumun kenarında,
Birlikte meydan okuduk rüzgara
Ve gökyüzünden birer yıldız çalıp
Işık yaptık geleceğimize... . . .
Kayıtlı Üye
essmer - avatarı

Gösterim 2644   Yorumlar 0  

:((

essmer 15 Ocak 2012 20:55

Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsun. Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsun. Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun. . . .
Kayıtlı Üye
essmer - avatarı

Gösterim 2592   Yorumlar 0  

sevmekk

essmer 14 Ocak 2012 23:00

Evet sevdim sevilmeye Layık Biri iÇiN ! GüveNDim KeNDimi biLdiqim için. İnandım İnaNMaK İSTeDiqim içiN. Ve qiTTim KaLmaya NeDen BuLamadıqım iCin - Ve Vazqeçtim Sevilecek Bir KaLbim oLmadıqi iCin..!! . . .
Kayıtlı Üye
essmer - avatarı

Gösterim 650   Yorumlar 0