Arama
Günlük Kontrol Paneli

GÜNÜN FIKRASI

_MMia_ 24 Eylül 2011 00:35

Çocuk bilgisayar mühendisi olan babasına ;- 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum' diye ısrarlı bir şekilde sorar...Adam, 'Nasil olsa bunu bu oğlana bi gün anlatmak durumunda kalacam, iyisi mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtulayım gitsin bu isten' diye dusunur icinden...- 'Bak evladim, cok iyi dinle, zira bir daha anlatmayacağım... Ananlan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsilasti. Bir iki bakistiktan sonra bu cyber cafe'nin musait bi yerine gectiler... Baban . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2015   Yorumlar 2  

GÜNÜN GEYİĞİ

_MMia_ 23 Eylül 2011 23:34

ADAMIN BIRINE SORMUSLAR NERELISIN DIYE ; DAHA EVLENMEDIM DEMIS Msn Happy . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 1203   Yorumlar 1  

NOİ MARKAFONİ DE

_MMia_ 21 Eylül 2011 03:21

Hafizecim,kuşum naber?
Ben?İyiyim şükür...Nerelerdemiydim?Aman nerde olucam,dışarda,işte,evde nette...sana gelemedim faceye takıldım.Yok yaa etkinlik oluşturuyorum.Hani giysilerimi beğenirsin ya,arkadaşlarımda pek beğenir sorarlar nerden ?Nerden? Noi den..Msn Happy
NOİ yarın öbürgün markafonide..Konuşuyorlardı kulak misafiri oldum.Fiyatlarda acayip ucuz...Faydalan,faydalandır şekerim..Tavsiye ederim.Herkese söyle.
Oo ne iş reklamcılığamı soyundun diyen olursa.Amme hizmeti dersin.Bir . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 621   Yorumlar 0  

GÜNÜN FIKRASI

_MMia_ 19 Eylül 2011 21:48

Sokak köpeklerinden çok şikayet gelince Karadenizli bir belediye toplamış bütün köpekleri..
Ahali mutlu olmuş sokakata başıboş gezen köpek sürüleri yok oldu diye..
Sonra bir gün bakmışlar ki köpeklerin hepsi kulaklarında birer zımbalanmış küpeyle gene geziyorlar...
Belediyeyi aramış Temel-Ha bu itleri neye saldunuz da ? diye
Yetkili hayvan haklarından söz etmiş-Merak etmeyin hepsi aşılandı,küpelendi,kısırlaştırıldı demiş.
Temel feryad etmiş
-Ha ula sizin izanınıza . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 465   Yorumlar 0  

Gösterim 473   Yorumlar 0