Ankara Sulh Cezaya verilen bir dilekçe:
Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek
istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz. Şu
günlerde askerliğe çağırılacağım.
Yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızıvar 25 yaşında.
Babam ise bu bahsetmiş olduğum kızı ile evlendi.
Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu.
Bunun . . .

Bermuda Şeytan Üçgeni - MsxLaBs
The Unique 15 Şubat 2008 22:44
Bermuda Şeytan Üçgeninin Sırrı Çözülmüş
Bermuda Şeytan Ücgeni Atlas Okyanusu'ndaki bu bölgede, özellikle son 60 yılda birçok gemi ve uçak kaybolmuş ve bunlardan geriye tek bir iz bile kalmamıştı. Kimsenin açıklama getiremediği bu esrarengiz fenomen, içinde bilimadamlarının da bulunduğu pek çok insan tarafindan "doğaüstü bir takım güçlerin yaptırımı" olarak algılandı ve oyle lanse edildi. . . .
Amerikan 1 $ Üzerindeki İşaretler Neyi İfade Ediyor???
The Unique 31 Ocak 2008 15:45
Bilindiği üzere IN GOD WE TRUST yazar 1 Doların üzerinde. Hatta çok muhabbeti geçmiştir. Görüyor musun adamları dinlerine ne kadar bağlı diye. Şimdi bu görüşü tamamen çürütüp çöpe atacağız. Önce bir doların resmini iyice inceleyelim

Şimdi şu kısmını incelemeye alalım(Bana göre en önemli kısım)

Bi kere bu şekil ne
. . .

Şimdi şu kısmını incelemeye alalım(Bana göre en önemli kısım)

Bi kere bu şekil ne
İskambil Kağıtlarındaki Şekillerin Anlamı Nedir?
The Unique 31 Ocak 2008 15:30

Oyun kartlarının nerede ve ne zaman ortaya çıktığı tam olarak bilinmiyor. 7. ve 10. yüzyıllar arasında Çin'de ortaya çıktığı ve 13. yüzyılda Marco Polo tarafından Avrupa'ya getirildiği tahmin ediliyor. Hindistan'dan veya Arabistan'dan geldiğini ileri sürenler de var arna bugünkü şekilleriyle kullanılmalarının 14. yüzyıl Fransa'sına dayandığı kesin gibi.
O tarihlerde, Fransa'da dört sınıf vardı ve iskambil kağıtlarındaki . . .
İlginç ! Bu yasaklar şaşırtıyor!
The Unique 28 Ocak 2008 23:36

ABD ve çeşitli ülkelerde uygulanan ilginç yasaklar biraraya getirildi.
İşte ABD eyaletleri ile bazı ülkelerde bir dönem uygulanan ilginç yasaklar:
- Böcekler dahil hiçbir canlının öldürülmesine izin verilmeyen ABD’nin Arkansas eyaletinde kocanın karısını ayda bir dövmesi normal karşılanırken, birden fazla dövmesi yasaklanıyor.
- Little Rock kasabasında caddede öpüşenler hapisle . . .