Arama
Günlük Kontrol Paneli

Bu Kurbağa Motorsiklete Biniyor !!!

The Unique 28 Ocak 2008 23:33

Bu kurbağa motorsiklete biniyor, akrobatik hareketler yapıyor ve gören herkesi bu sayede şaşırtıyor...

Tayland'ın turistik bölgesi Pattaya'da kurbağasıyla gösteri yapan Tongsai Bamroongtai, izleyenleri hayrete düşürüyor. "Cehennemin Meleği" anlamına gelen "Nong Oui" adını verdiği kurbağası minyatür motosiklete binen, ayrıca akrobatik denge hareketleri yapan Bamroongtai, "Onu evimin önünde, ağzında tavuk etiyle gördüm. Ağzındakini bırakmasını söyleyince, yaptı.
. . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1377   Yorumlar 2  

Hayalet çocuk kameraya yakalandı !!!

The Unique 25 Ocak 2008 23:47

Cep telefonuyla arkadaşlarının fotoğrafını çekti. Ama resimde fazladan bir ‘hayalet çocuk’ belirince şaştı kaldı.Bu görüntünün fotomontaj olduğunu iddia edenler var.Fotoğrafı çekenler kesinlikle fotomontaj değil diyor.

İlk bakışta, bu fotoğrafta bir grup arkadaştan başka bir şey yok. Ama dikkatli bakıldığında aralarında aslında olmayan biri daha görünüyor. Londralı lise öğrencisi Matthew Summers, arkadaşlarının fotoğrafını . . .

Gösterim 11948   Yorumlar 14  

Yok Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

The Unique 20 Ocak 2008 23:16

Bugün bulunduğum yerde olmak istemiyorum.Bulunmak isteyebileceğim alternatif yerlerin listesini isteseniz üzgünüm onu da veremiyorum.

Yokladım da kendimi hiçbir zaman ve mekanda bulunmak istemediğimi keşfettim bugün.Geçmişte yada gelecekteki bir gün bile, beni bugün tatmin etmez.

Ben bugün yok olmanın dayanılmaz hafifliği ile öylesine dolanmak istiyorum.Beni mazur görün.

Ben olduğu gibi, düşündüğü gibi, konuştuğu gibi yazmayı sevenlerdenim.Maalesef "İçime
. . .

Bu kategoride: GiZeMLi MaVi
Gösterim 1679   Yorumlar 3  

>>> Uyan N'olursun Uyan <<<

The Unique 11 Ocak 2008 20:29

Eren Turkmen & Emrahsar - Uyan Ne Olursun

. . .

Bu kategoride: Video & Flash
Gösterim 1241   Yorumlar 1  

Gösterim 2148   Yorumlar 1