Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır.
W. Golding . . .
GÜNÜN FIKRASI
_MMia_ 29 Mayıs 2011 23:49
Doktor, hastabakici Temel'i cagirdi..
"Yarin ava gidiyorum, ama muayenehane kapansin istemiyorum. Sen hastalarla
ilgilen.
Ben arada arar, kontrol ederim" dedi..
"Merak etmeyin doktor" dedi, Temel.
Doktor ertesi gun aksama dogru telefon etti..
"Ne var ne yok?.."
"Uc hasta geldi bugun.. Ilkinin basi agriyordu, ASPIRIN icirdim."
"Harika Temel" dedi, doktor..
"Ikincisinin midesi yaniyordu.. . . .
"Yarin ava gidiyorum, ama muayenehane kapansin istemiyorum. Sen hastalarla
ilgilen.
Ben arada arar, kontrol ederim" dedi..
"Merak etmeyin doktor" dedi, Temel.
Doktor ertesi gun aksama dogru telefon etti..
"Ne var ne yok?.."
"Uc hasta geldi bugun.. Ilkinin basi agriyordu, ASPIRIN icirdim."
"Harika Temel" dedi, doktor..
"Ikincisinin midesi yaniyordu.. . . .
BAKIŞ AÇISI
_MMia_ 29 Mayıs 2011 23:34
Amerikada ünlü bir avukatın kaybettiği tek dava....
Ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlaniyordu. Futbolcu yakalanmıştı. Ama karısının cesedi ortada yoktu. Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi. Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu. Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu:
'Sayın jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inaniyorum. Buna az sonra sizler de inanacaksiniz. Neden mi? Bakın, şimdi 1' den 10' a kadar sayacağım ve müvekkilimin . . .
Ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlaniyordu. Futbolcu yakalanmıştı. Ama karısının cesedi ortada yoktu. Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi. Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu. Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu:
'Sayın jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inaniyorum. Buna az sonra sizler de inanacaksiniz. Neden mi? Bakın, şimdi 1' den 10' a kadar sayacağım ve müvekkilimin . . .
GÜNÜN SÖZÜ
_MMia_ 29 Mayıs 2011 23:28
Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya dört dörtlük yaşarsın... . . .
Ya üçbuçuk atarsın ya dört dörtlük yaşarsın... . . .
GÜNÜN FIKRASI
_MMia_ 29 Mayıs 2011 03:38
Asansör
Köylü oğlan ve babası büyük şehre ilk defa gelmişler. Alışveriş merkezinde zemin... kattaki iki gümüş renkli parlak duvarın ağır ağır açılıp kapanması ilgilerini çekmiş.“Bu ne baba?” diye sormuş oğlan. Hayatında hiç asansör görmemiş.Baba “Bilemiyorum oğul..” demiş.Onlar bu ilginç şeyi nefeslerini tutup izlerken tekerlekli sandalyeli yaşlı bir kadın sağa sola kayan gümüş renkli duvarlara doğru gitmiş ve bir düğmeye basmış. Duvarlar açılmış, yaşlı kadın yoğun . . .
Köylü oğlan ve babası büyük şehre ilk defa gelmişler. Alışveriş merkezinde zemin... kattaki iki gümüş renkli parlak duvarın ağır ağır açılıp kapanması ilgilerini çekmiş.“Bu ne baba?” diye sormuş oğlan. Hayatında hiç asansör görmemiş.Baba “Bilemiyorum oğul..” demiş.Onlar bu ilginç şeyi nefeslerini tutup izlerken tekerlekli sandalyeli yaşlı bir kadın sağa sola kayan gümüş renkli duvarlara doğru gitmiş ve bir düğmeye basmış. Duvarlar açılmış, yaşlı kadın yoğun . . .