Arama
Günlük Kontrol Paneli
5.00 puan, 2 oy.

İNSANIN KENDİNE DEĞER VERMESİ VE MUTLU OLMASI İÇİN

_MMia_ 22 Mart 2011 00:33

İnsanın kendine değer vermesi ve mutlu olması için
Kural 1: Asla kendinden şüphe etme... Sen ne hissediyorsan o her zaman doğrudur.... Dünyadaki bütün insanlar toplansa ve sana aksini söylese bile senin hissettiklerin senin için doğrudur. Onlar farklı hissedebilir, farklı düşünebilir ama bu senin hissettiklerinin yanlış olduğunu göstermez, sadece onlardan farklı olduğunu ...gösterir.

Kural 2: Asla farklı olduğun için utanma. Eğer çevrende senin gibi düşünen, seni anlayan insanlar
. . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 3647   Yorumlar 2  

HAYATTAN 11

_MMia_ 20 Mart 2011 02:13

Sevdiğinin güzel incisi
Denize akseden ayparçası
Soğuk gecelerde ısıtan,
Sıcakta serinleten
Hem gündüzü,hem gecesi
Sevdiğinin birtanesi
Hiç unuturmuyum
Bugün martın onyedisi...
Yüreğin sevgi,gönlün huzur,
Kalbin aşk,hayatın mutlulukla dolsun;
Doğum günün kutlu olsun.
AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM.

Aşkların en güzelisin sen
Nadide çiçeğimsin
Sevilesi güzelliğin,ruhunla birtanesin. . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 989   Yorumlar 2  

Annelerin En Tatlısı

_MMia_ 10 Mart 2011 03:53

Gene gecenin ilerlemiş bir saati.Akreple yelkovan kovalamaca oynuyor gözümün önünde bir süredir.Bunu izlemek pek hoşuma gitmiyor ama uyku firarda..Yapacak daha iyi bir iş bulamadığımdan sana uğrayayım dedim Hafize.
Alınma hemen canım yaa.Lütfen sitem etmeyede kalkma!
Ne?Pazardan beri beni mi bekliyorsun?Niye ki?Haa senden ayrıldıktan sonrasını mı merak ediyorsun.Şekerim ben akşam ne yediğimi unuttum.Nerden hatırlayayım pazarı deermişim,sende yeermişinMsn Tongue Ay çok kötü konuştum dimi.Deerrmişim...falan.Annem . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 938   Yorumlar 0  

Nazım Hikmet "KADIN"

_MMia_ 10 Mart 2011 01:49

Kimi der ki kadın Uzun kış gecelerinde yatmak içindir. Kimi der ki kadın yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir. Kimi der ki ayalimdir, Boynumda taşıdığım vebalimdir. Kimi der ki hamur yoğuran, Ne o,ne bu,ne döşek,ne köçek, Ne ayal,ne vebal O benim kollarım,bacaklarım Yavrum,annem,Kız kardeşim,Hayat arkadaşımdır.
Nazım Hikmet Ran . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 706   Yorumlar 1  

SENDROM

_MMia_ 6 Mart 2011 15:07

Millet pazartesi sendromu yaşar;banimki pazar sendromu Hafize.

Gerçi pek de bir şey farketmiyor,hergünümün sendromu ayrı.Bu gününküne gelince..
Saat 12.00 de yataktan kalktım.Akşamdan kalma pizzalarla kahvaltı,ardından tvde filmle bu saati ettim...
Pazar tek tatil günüm olduğundan sendromları bir hayli fazla..Günümü nasıl değerlendirsem sendromu bu.
Yürüyüşmü yapsam,tembelliğemi sarsam,kalkıp evde işmi yapsam..Bir arkadaş aramalımıyım,sevdiğimle buluşmalımıyım,kuaförde . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 758   Yorumlar 0