Arama
Günlük Kontrol Paneli
5.00 puan, 2 oy.

FİLM

_MMia_ 8 Ocak 2011 23:05

Hafize az önce tvde çok hoş bir film izledim...

"Erkekler ne söyler,kadınlar ne anlar" Kadın erkek ilişkileri üzerine gerçekten çok keyifliydi..

Satır aralarında ilginç dersler vardı.
Örneğin
*Bir erkek ilgilenmiyormuş gibi davranıyorsa,gerçekten ilgilenmiyordur*
*Başlangıçta tanıştığımıza memnun oldum diyorsa bu normaldir,veda anında söylüyorsa sonrası yok demektir*
*İlk randevudan sonra bir hafta geçtiği halde aramamışsa ,aramayacak demektir* . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1397   Yorumlar 2  

NİYE KİMSE BANA DUR DEMİYOR?

_MMia_ 7 Ocak 2011 03:42

Hafizecim sen dahil kimsenin beni ciddiye aldığı yok anladığım kadarıyla Msn Sad

"Biri bana dur desin dedim ama nerdeee!!!

Yok haksızlık etmeyeyim,bir kişi demiş ama ardındanda acıktırdın diye eklemiş.Kendinden geçtim başkalarınada sebep olduk iyimi.Msn Embarrassed
Ay gülüymmi ağlıyimmi bilemedim.
Bir kaç arkadaşım sağolsunlar yazdıklarımı beğenmişler takdir etmişler;kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum da;...Şöyle kararlı bir DUR duyamadığım için buzdolabını . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 1042   Yorumlar 6  

İMAM VE TANRI

_MMia_ 5 Ocak 2011 00:34

İmam ve Tanrı ... Bir köyün camisinde, imam cemaate vaaz vermektedir. Ansızın içeri dalan bir köylü, köyü sel basmakta olduğunu haber verir. Bütün cemaat hemen kendilerini dışarı atıp kaçar. Sadece imam, bütün ısrarlara rağmen köyü terketmeyi reddeder ve Tanrı'nın kendisini koruyacağını söyleyerek camide kalır. Kısa bir süre sonra sular camiye ulaşır, imam çaresiz minareye çıkar. Sular minarenin ilk katına yükselirken bir tekne imamı kurtarmaya gelir. Ancak dini bütün imam, Tanrı'nın kendisini koruyacağını . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 689   Yorumlar 0  

BİRİ BANA DUR DESİN

_MMia_ 4 Ocak 2011 02:56

Biri bana DUR desin....!!!
Hafizem sen de iyisimi . Yoksa halim harap .Bu gidişler gidiş değil.Kendime dur deyip duruyorum ama kendi sözümü dinlediğim yok.İrade pasifize olmuş;benimle muhatap bile olmuyor.Hadi ortaya çık göster kendini diyorum ama nafile..Hiç yokmuş gibi davranıyor.Çevremdekiler dostane bir şekilde -Kasma bu dönem böyle bir dönem;atlatacaksın;boşver üstünde durma geçer diyorlar.Gözlerindeki anlayışlı bakışlar,rahatlatmaya çalışan ilgili,şefkatli tavırlar karşısında abartııkça . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 965   Yorumlar 5  

ÇİNLİ BAYAN

_MMia_ 4 Ocak 2011 02:06

ÇİNLİ BAYAN

Bir ingiliz bir Çinli bayan ile evlenir ve Londra'ya yerlesir. Çinli kadin
ingilizce konusunda oldukça zayiftir. Tarzanca da olsa esi ile
anlasabilmektedir. Sorun kadin alisverise yalniz çiktiginda ayyuka
çikmaktadir.

Yine bir gün bayan kasaba domuz butu almaya gider. Ama bir türlü derdini
anlatamaz en sonunda etegini siyirarak kendi bacağını gösterir ve kasap
bayanin ne anlatmak istedigini kavrayarak bayana istedigini verir. . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 850   Yorumlar 2