Kıza bir partide rastlamisti.. Harika birseydi. O gün pesinde o kadar delikanli vardi ki.. Partinin sonunda kizi kahve içmeye davet etti.
Kiz parti boyu dikkatini çekmeyen oglanin davetine sasirdi, ama tam bir kibarlik gösterisi yaparak kabul etti. Hemen kösedeki sirin kafeye oturdular. Delikanli öyle heyecanliydi ki, kalbinin çarpmasindan konusamiyordu. Onun bu hali kizin da huzurunu kaçirdi.. "Ben artik gideyim" demeye hazirlanirken, delikanli birden garsonu çagirdi..
"Bana . . .
KISSADAN HİSSE
_MMia_ 21 Aralık 2010 01:01
"ayrani yok icmeye..." seklinde yasiyoruz demekten kendimi alamadim !
Ben beş yaşında idim
. . .
Babaannem rahmetli,pirinç ayıklıyordu . Bir tane yere
düştü.Babaannem eğildi,aramaya
başladı. Sağa bakıyor, sola bakıyor, bulmaya
çalışıyor. Çocukluk iste,'aman babaanne dedim. Bir
pirinç tanesi için bu kadar caba harcamaya,yorulmaya
değer mi?' Rahmetli ilk defa sertleşti bana karşı,
öfkeyle doğruldu. 'Sen oturduğun yerden
SEVDİĞİM SEÇTİĞİM ÖZDEYİŞLER 1
_MMia_ 19 Aralık 2010 17:37
Aşkın hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur. Başlı başına bi dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır; merkezinde ya da dışındasındır hasretinde... [Elif Şafak]
''Sana yolculuk yapmak istiyorum... Kes yüreğine giden bir bilet; ''can'' kenarı olsun.'' [Cemal Süreya]
Seveceksen eğer, onu herşeyinle sevme. Çünkü bittiğinde;" Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın" [Can Yücel]
"Karşıdaп . . .
''Sana yolculuk yapmak istiyorum... Kes yüreğine giden bir bilet; ''can'' kenarı olsun.'' [Cemal Süreya]
Seveceksen eğer, onu herşeyinle sevme. Çünkü bittiğinde;" Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın" [Can Yücel]
"Karşıdaп . . .
SEVDİĞİM,SEÇTİĞİM AFORİZMALAR 1
Aslında insan iki şeyi unutamaz; Sevdiği kişiyi ve onun yokluğunu. İki şeyi de asla saklayamaz: Sarhoşluğu ve aşık olduğunu.. [Paul Auster]
Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin fakat bazıları için sen bir dünyasın. [Marquez]
İnsan, hayata iki anlam yükler: Biri ağlarken, diğeri gülerken ve tek bir . . .
Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin fakat bazıları için sen bir dünyasın. [Marquez]
İnsan, hayata iki anlam yükler: Biri ağlarken, diğeri gülerken ve tek bir . . .
YAVAŞ YAVAŞ
_MMia_ 15 Aralık 2010 20:58
Yavas yavas ölürler
Seyahat etmeyenler.
Yavas yavas ölürler
Okumayanlar, müzik dinl...emeyenler,
Vicdanlarinda hosgörüyü barindiramayanlar.
Yavas yavas ölürler
Aliskanliklarina esir olanlar,
Her gün ayni yollari yürüyenler,
Ufuklarini genisletmeyen ve degistirmeyenler,
Elbiselerinin rengini degistirme riskine bile girmeyenler,
Bir yabanci ile konusmayanlar.
Yavas yavas ölürler
Heyecanlardan kaçinanlar,
Tamir . . .
Seyahat etmeyenler.
Yavas yavas ölürler
Okumayanlar, müzik dinl...emeyenler,
Vicdanlarinda hosgörüyü barindiramayanlar.
Yavas yavas ölürler
Aliskanliklarina esir olanlar,
Her gün ayni yollari yürüyenler,
Ufuklarini genisletmeyen ve degistirmeyenler,
Elbiselerinin rengini degistirme riskine bile girmeyenler,
Bir yabanci ile konusmayanlar.
Yavas yavas ölürler
Heyecanlardan kaçinanlar,
Tamir . . .