Kaz gondersem yolar misin?
Çok soğuk bir kıs günü padişah, tebdil-i kıyafet gezmeye karar vermis. Yanına başvezirini alıp yola cıkmış. Bir dere kenarında calışan yaslı
bir adam görmüşler. Adam elindeki derileri suya sokup, döverek tabaklıyormuş. Padişah, ihtiyarı selamlamiş:
'Selamünaleyküm ey pir'i fani...'
'Aleykümselam ey serdar'i cihan...'
Padişah sormus:
'Altilarda ne yaptin?'
'Altiya alti katmayinca, otuz ikiye yetmiyor...' . . .
HAYATTAN 10
_MMia_ 29 Kasım 2010 23:24
Sen benim güneşimsin,sensiz ben karanlıktayım....
Düşünmenin sonu yok ki aşkım.Biz bir geceye sığarmıyızki düşünüp sonuçlandıralım.Tek sonuç var sadece...Seni her şeyden çok sevdiğim.
Sen söyle... Senden kıymetli bir şeyim varmı?Olabilirmi?
Belki garip gelecek sana ama,ben seni mesut etmekten mutlu oluyorum.Aşk sevgi var.Fakat buda bir gerçek.Seni mutlu görebilmek benim amacım sanki..Beklentisizim senden bana doğru.Ben bu sevgide aldıklarımdan çok verdiklerimle . . .
Düşünmenin sonu yok ki aşkım.Biz bir geceye sığarmıyızki düşünüp sonuçlandıralım.Tek sonuç var sadece...Seni her şeyden çok sevdiğim.
Sen söyle... Senden kıymetli bir şeyim varmı?Olabilirmi?
Belki garip gelecek sana ama,ben seni mesut etmekten mutlu oluyorum.Aşk sevgi var.Fakat buda bir gerçek.Seni mutlu görebilmek benim amacım sanki..Beklentisizim senden bana doğru.Ben bu sevgide aldıklarımdan çok verdiklerimle . . .
ZAMAN
_MMia_ 29 Kasım 2010 00:32
Her sabah hesabınıza 86400 Dolar yatıran bir banka düşünün.
Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta veya harcamamakta serbestsiniz.
Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Oyunun sadece tek bir koşulu var: harcamayı başaramadığınız meblağ
ertesi güne devretmez ve akşam hesabınızdan geri çekilir.
Ve bu paranın hiçbir bölümünü ne sebeble olursa olsun saklayamazsınız.
Bir önceki günün tutarının tamamını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız . . .
Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta veya harcamamakta serbestsiniz.
Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Oyunun sadece tek bir koşulu var: harcamayı başaramadığınız meblağ
ertesi güne devretmez ve akşam hesabınızdan geri çekilir.
Ve bu paranın hiçbir bölümünü ne sebeble olursa olsun saklayamazsınız.
Bir önceki günün tutarının tamamını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız . . .
TÜM EVLATLARA VE ANNELERE
_MMia_ 21 Kasım 2010 03:06
ANNE KİMDİR / NEDİR..?
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış, bu kadar olur yani, tam tarif
)
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir..!
Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir insandır,
Yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,
Anne bir Melektir.
' Yarasın ' diye muhallebinin . . .
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış, bu kadar olur yani, tam tarif
) ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir..!
Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir insandır,
Yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,
Anne bir Melektir.
' Yarasın ' diye muhallebinin . . .
Kadir gecesi mübarek olsun Hafize
_MMia_ 5 Eylül 2010 05:49
Pıssstt..
Bak gelmem ,gelmem,bi kez geldimmi de üst üste gelirim.
Ne o pek şaşırmışa benzemiyorsun?Bak şimdi bana saatlerdir forumdasın anca bana uğruyorsun tribi yapma.Biraz şiir okudum,biraz arkadaşlarla sohbet vakit uçup gitmiş anlamadan.E sahur falan da yaptık malum.Bir yandan tvdeki filmlere de balktık.Kanepe üstünde,lap top kucakta sabahladık anlayacağın.
Akşam içtiğim türk kahvesinin,üstüne içilen bir demlik çayın da odukça etkisi var sabahlamamda elbet.
Gözlerim . . .
Bak gelmem ,gelmem,bi kez geldimmi de üst üste gelirim.
Ne o pek şaşırmışa benzemiyorsun?Bak şimdi bana saatlerdir forumdasın anca bana uğruyorsun tribi yapma.Biraz şiir okudum,biraz arkadaşlarla sohbet vakit uçup gitmiş anlamadan.E sahur falan da yaptık malum.Bir yandan tvdeki filmlere de balktık.Kanepe üstünde,lap top kucakta sabahladık anlayacağın.
Akşam içtiğim türk kahvesinin,üstüne içilen bir demlik çayın da odukça etkisi var sabahlamamda elbet.
Gözlerim . . .