Tünaydın aşkım.Muck
Kar yağıyormu oralarda?
S
Se
Sen
Seni
S
Se
Sev
Sevi
Seviy
Seviyo
Seviyor
Seviyoru
Seviyorum
S
E
N
İ
S
E
V
İ
Y
O
R
U
M
Lokum lezzetim benim canımın içi.
Sen benim aşkımsın
Sen benim ..........
Seni bu kader sevmek var ya;benim hiç hayal edemediğim . . .
BU HALLER...
Bu gün moral düzgün ,aşayiş berkemal Hafize
Yok yaa...İki tatlı lafa kanıcak göz varmı ben de?Tatlının kendisi olsa mesela kaymaklı ekmek kadayıfı,fıstıklı baklava falan kanarım da...
Yok yok;benim hüsnü kuruntum muş..He.O ikna etti.Senden başkasını gözüm görmez.Sen benim tek aşkımsın.Şarkımsın,şiirimsin falan dedi .Tabi bende yelkenler fora
Hemen eridim mi?dondurmamıyım ki hemen eriyim Hafize?Biraz inlettim,
Azıcık da trip attım tabi ki.Ama o beni seviyor yaa..Hem . . .

Yok yaa...İki tatlı lafa kanıcak göz varmı ben de?Tatlının kendisi olsa mesela kaymaklı ekmek kadayıfı,fıstıklı baklava falan kanarım da...

Yok yok;benim hüsnü kuruntum muş..He.O ikna etti.Senden başkasını gözüm görmez.Sen benim tek aşkımsın.Şarkımsın,şiirimsin falan dedi .Tabi bende yelkenler fora
Hemen eridim mi?dondurmamıyım ki hemen eriyim Hafize?Biraz inlettim,Azıcık da trip attım tabi ki.Ama o beni seviyor yaa..Hem . . .
Canım sıkkın be Hafize !
_MMia_ 21 Ocak 2010 03:07
Naber Hafize...
Benim canım sıkkın yaa...Valla bizimki ufak tefek kaçamaklar yapıyor galiba..
Ben de his yok karşı tarafın bana ilgisi var diyor ama..Aralarında bir sohbet bir muhabbet ki sorma gitsin
Hayır bilemedim kızı mı yolsam,ona mı dalsam.Edepsize çıkıcak adım yanar yanar ona yanarım be Hafize.
Yok ben yazmiyim artık.Yazıp yazıp siliyorum.durup duruken kendimi doldurmanın anlamı yok di mi?
Şimdi ona"Hayırlı işleerr"diye bir msj atsam da mı yatsam.Bana . . .
Benim canım sıkkın yaa...Valla bizimki ufak tefek kaçamaklar yapıyor galiba..
Ben de his yok karşı tarafın bana ilgisi var diyor ama..Aralarında bir sohbet bir muhabbet ki sorma gitsin
Hayır bilemedim kızı mı yolsam,ona mı dalsam.Edepsize çıkıcak adım yanar yanar ona yanarım be Hafize.
Yok ben yazmiyim artık.Yazıp yazıp siliyorum.durup duruken kendimi doldurmanın anlamı yok di mi?
Şimdi ona"Hayırlı işleerr"diye bir msj atsam da mı yatsam.Bana . . .
İyi geceler ve Günaydın
_MMia_ 19 Ocak 2010 00:50
Yorucu bir hafta başıydı.Uyku dolaylarında dolanıyorum Hafize..Seninle daha fazla kalmak isterdim ama bu geceyi bir kaç arkadaşa laf yetiştirerek geçirdim;sana vaktim kalmadı.
Zaten bu gün ruh limanım dingin.Malum fırtınalar söze ,kaleme vuruyor kendini.Sakinlik....
Yok yok ben yatayım,edebiyata başlayacağım ,uyku veda hutbesi gönderecek;sabahı sabah edicem sonra..
İyi geceler Hafize...Ve gececiler
Sabahçılar sizinle görüşemiyoruz o yüzden şimdiden Günaydın diyeyim..Gününüz . . .
Zaten bu gün ruh limanım dingin.Malum fırtınalar söze ,kaleme vuruyor kendini.Sakinlik....
Yok yok ben yatayım,edebiyata başlayacağım ,uyku veda hutbesi gönderecek;sabahı sabah edicem sonra..
İyi geceler Hafize...Ve gececiler

Sabahçılar sizinle görüşemiyoruz o yüzden şimdiden Günaydın diyeyim..Gününüz . . .
ÇOK TATLISIN SEN
_MMia_ 17 Ocak 2010 20:36
Allahım yaa..Ben çok aşığım.Çok çok çok...İçim dolup taşıyor onu düşündükçe.Sevgi bir sel oluyor,benden ona doğru akan.
Aşkım sen çok tatlısın.
Baldan da,lokumdan da
Hatta şekerden,şokelladan,pastadan ...Ne biliym işte.
Zararlı dedikleri şey var ya hani hayatı aslında yaşanır kılan..
Sen çok ama çok tatlısın onlardan. . . .
Aşkım sen çok tatlısın.
Baldan da,lokumdan da
Hatta şekerden,şokelladan,pastadan ...Ne biliym işte.
Zararlı dedikleri şey var ya hani hayatı aslında yaşanır kılan..
Sen çok ama çok tatlısın onlardan. . . .