Arama
Günlük Kontrol Paneli

matrak :))) Kulaktan kulağa

lionhead 29 Mart 2008 23:26 (Temel ve Maymun)

KULAKTAN KULAĞA Msn Happy))) Albay, binbaşıya: -Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün.

Binbaşı, yüzbaşıya: -Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir.
. . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1163   Yorumlar 1  

Ne tür bir çikolatasınız?

lionhead 24 Mart 2008 21:25 (Temel ve Maymun)

paket sag imaj
Hemen hemen hiç kimsenin hayır diyemediği ve pek çok kişiye göre hayatın mutluluk verici yanlarından biri olan çikolataların hepsinin ayrı bir karakteri olduğunu düşündünüz mü? Tıpkı insanlar gibi... Peki, eğer siz bir çikolata olsaydınız ne çeşit olurdunuz?
madlen sag imaj
. . .

Gösterim 1345   Yorumlar 2  

Psikopat mısınız?

lionhead 24 Mart 2008 21:17 (Temel ve Maymun)

Havasından mı suyundan mıdır bilinmez psikopatı boldur memleketimizin. Kimileri psikopatlığı yiğitliğin şanından bile sayar. Beyaz’ın
“Beni alkışlamanızı istiyorum
Ama ses çıksın istemiyorum
Anlıyorsunuz beni değil mi
Size ceza vermek zorunda bırakmayın beni”
diyerek tiplendirdiği “psikopat” karakteri size ne kadar yakın bir kavram bakalım…
. . .

Gösterim 903   Yorumlar 0  

Ne Kadar Zekisiniz ?

lionhead 24 Mart 2008 21:01 (Temel ve Maymun)

Zekâ nedir ki? (Bunu testten kötü sonuç alacaklara avuntu olsun diye söylemiyoruz. Siz şurada bekleyin, ben bir iki kitap karıştırıp geleyim.) Efendim, zekâ soyut olsun, somut olsun çeşitli nesneler arasındaki türlü ilişkileri kavrayabilme becerisiymiş. Örneğin portakalla şapka arasında herhangi bir ilişki kurabiliyor ve bu ilişkiyi erikle çiğdem arasındaki ilişkiyle mukayese edebiliyorsanız zekisiniz demektir. Yani sizin anlayacağınız zekâ denilen şey Erman Toroğlu’nun ihtisas
. . .

Gösterim 1136   Yorumlar 1  

ArtZone

lionhead 21 Mart 2008 23:44 (Temel ve Maymun)

82fe7e8c5b0f466a484c651384973a6d
c19660b77f09cd0c2345d68c8a6aa753
fa6ce4c0d8edc1431065bbf8a6b66798 . . .

Gösterim 23754   Yorumlar 33  
Sayfa 3 / 8