Sonra zamanla rengi beyazladı.Bu bebek dünyaya geldiğinde henüz  hazırlıklı değildim oysa bir bebek getirmek dünyaya hiçte öyle kolay  değildi zamanla anladım.Birlikde büyüdük,birlikde öğrendik.Üzülerek  hatırladıklarımın arasında yatağın üzerinde uyuya kaldığında bırakıp  diğer odaya geçmiştim.Henüz dönemiyordu bile sonra çok kötü bir ses  arkasından ağlama sesiyle odaya koştuğumda bebeğimi yerde buldum . . . 

İyiki Doğdun Oğlum
 sade 29 Kasım 2012  13:23 (bu kalp seni unuturmu)

16 yaşında bir ağlama sesi duyduğumda gördüğüm şey küçük kıpkırmızı,kel çok şeker bir bebekti 
  Sonra zamanla rengi beyazladı.Bu bebek dünyaya geldiğinde henüz  hazırlıklı değildim oysa bir bebek getirmek dünyaya hiçte öyle kolay  değildi zamanla anladım.Birlikde büyüdük,birlikde öğrendik.Üzülerek  hatırladıklarımın arasında yatağın üzerinde uyuya kaldığında bırakıp  diğer odaya geçmiştim.Henüz dönemiyordu bile sonra çok kötü bir ses  arkasından ağlama sesiyle odaya koştuğumda bebeğimi yerde buldum . . . 

hazan
 hazan

kahretsin
 sade 27 Kasım 2012  17:09 (bu kalp seni unuturmu)

Yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi
Sabahlara yakın sessiz gelişleri
Hırsız gibi kararsız, kararlı
Yatağımdasın kırk yıllık yabancı

Vazgeçti direnişim
Seni sevmeyi ağır ödüyorum
Vazgeçtim yana yana
Vazgeçtim yana yana
Vazgeç yüreğimden düşlerimden