Arama
Günlük Kontrol Paneli

evvelim ezelim ebedimsin

sade 14 Mart 2012 20:33 (bu kalp seni unuturmu)

guzel kadin karakalem
Evvelim / Ezelim / Ebedimsin

GÜNAYDINIM’ sın...

Fecri aydınlatan sözlerimsin sen...Karanlığın odalarına süzme ışıktır gözlerin..Ceplerinde hüzün taşıyan kadının avuçlarında sakladığı mavi bilyelerin içinde yaşayan can...Sen perdelerime düşen günaydınımsın..Sen yarım yamalak sözlerimin tamamlandığı yersin...Durma oralarda, gecemi gündüze çeviren adam..Günebakan çiçekleri
. . .
hazan

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2315   Yorumlar 0  

özledim seni

sade 12 Mart 2012 12:20 (bu kalp seni unuturmu)

ozledim seni
gitme sevdam , özledim ***

Geceleri üşürdüm ama soğuktan değil...Tutamamaktan sıcağı, tutunamamaktan sıcaklığa... Geceler sensiz..Geceler soğuk..Sabahlara kadar ayaz geceler..Gülümseyerek bakıyorum geçmişe. Yaşadığımız o güzel günlerin ardından sadece bunu yapabiliyorum.

Gülerken ağlıyorum.... Nasıl diye sakın sorma; resimlerimize bakıyorum önce... Yaşadığımız güzel anlar geliyor aklıma gülüyorum.
. . .
hazan

Gösterim 2362   Yorumlar 0  

seni anlatmamı isteselerdi

sade 12 Mart 2012 09:38 (bu kalp seni unuturmu)

SeniAnlatmam25C425B125C425B0steselerdi
Benden, seni anlatmamı isteselerdi, bir yürek anlatırdım içinde koskocaman bir dünya, dünyada kocaman bir fener ve sevgi yolu aydınlatan.

Deselerdi yaz onu; yazardım en güzel şiirleri dilsiz istekleri dipsiz kuyu sarnıçlarında yuvarlanan aşkları. Yazardım parmaklarım morarıncaya kadar yazardım, yüreğim yorulup duruluncaya kadar.
. . .
hazan

Gösterim 2315   Yorumlar 0  

özledim seni

sade 12 Mart 2012 09:27 (bu kalp seni unuturmu)

ozledim seni
**
gitme sevdam , özledim ***

Geceleri üşürdüm ama soğuktan değil...Tutamamaktan sıcağı, tutunamamaktan sıcaklığa... Geceler sensiz..Geceler soğuk..Sabahlara kadar ayaz geceler..Gülümseyerek bakıyorum geçmişe. Yaşadığımız o güzel günlerin ardından sadece bunu yapabiliyorum.

Gülerken ağlıyorum.... Nasıl diye sakın sorma; resimlerimize bakıyorum önce... Yaşadığımız güzel anlar geliyor aklıma gülüyorum.
. . .
hazan

Gösterim 3649   Yorumlar 0  

birgün okurmusun bu yzdıklarımı?

sade 12 Mart 2012 09:18 (bu kalp seni unuturmu)

6498307237 1ab848c0ca z
Bir gün hayatımdan öldürürcesine çıkacaksın. Ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım seni.. En güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni ...

Seni her durumda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum. Ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu
. . .
hazan

Gösterim 4528   Yorumlar 0