Arama
Günlük Kontrol Paneli

sen ve mutluluk

sade 9 Mart 2012 09:27 (bu kalp seni unuturmu)

a pair of emotional
Tamamen yenilenmiş ve yıkanmış temiz kalbimle seninle uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum. Bütün hesaplardan uzak tam anlamıyla karşılıklı sevmenin doyumsuz mutluluğuna yol almak için benim sana olacak olan sevgimi görmek için uzaklara ve derin düşüncelere dalma. Gözlerimin tam içine göz bebeğime bak, beni ve seni göreceksin. Gözlerini kapa, dünyanın en şanslı insanı olduğunu hissedeceksin. . . .
hazan

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 5416   Yorumlar 1  

sensizlik

sade 9 Mart 2012 08:22 (bu kalp seni unuturmu)

scaledphp?server69&ampfilenamekartanesi&ampresmedium
Sen yine yoksun bu gece...Evet sen yoksun, kar ve soguk var bu gece...
Islanmak icin sokaklarda yurudugum yollar bombos nedense...Bu gece kar var...
Ayin on dordu gibi cemalin, kar ve hayalin var bu gece yuregimde...
Acaba bir gun islanmamak icin kosarken, yolun kiyisindaki tasin oyugunda isildar
bir vaziyette, beni gorup avucuna aldigini bir hatiranda yazacak
. . .
hazan

Gösterim 4394   Yorumlar 1  

bu şehirde yanlızım

sade 9 Mart 2012 08:15 (bu kalp seni unuturmu)

Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum. Üşüyorum. Ne kadar uzaksan bana o kadar soğuyor hava. Sen yoksa, sıcaklık hep mevsim normallerinin altında. Bu yüzden meteoroloji raporları umurumda bile değil. Kar mı yağıyor yoksa yağmur mu bana ne? Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabilirim ki?

Burada mısın değil misin belli değil. Bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun, bazen sonsuz kalışların. Doyumsuz gecelerdesin kimi zaman, bazen de yalnız
. . .
hazan

Gösterim 2394   Yorumlar 0  

bu şehirde yanlızım

sade 8 Mart 2012 20:25 (bu kalp seni unuturmu)
9 Mart 2012 08:14 sade tarafından güncellendi

Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum. Üşüyorum. Ne kadar uzaksan bana o kadar soğuyor hava. Sen yoksa, sıcaklık hep mevsim normallerinin altında. Bu yüzden meteoroloji raporları umurumda bile değil. Kar mı yağıyor yoksa yağmur mu bana ne? Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabilirim ki?

Burada mısın değil misin belli değil. Bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun, bazen sonsuz kalışların. Doyumsuz gecelerdesin kimi zaman, bazen de yalnız karanlıklardasın.
. . .
hazan

Gösterim 2325   Yorumlar 0  

sen ve mutluluk

sade 8 Mart 2012 20:16 (bu kalp seni unuturmu)

Tamamen yenilenmiş ve yıkanmış temiz kalbimle seninle uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum. Bütün hesaplardan uzak tam anlamıyla karşılıklı sevmenin doyumsuz mutluluğuna yol almak için benim sana olacak olan sevgimi görmek için uzaklara ve derin düşüncelere dalma. Gözlerimin tam içine göz bebeğime bak, beni ve seni göreceksin. Gözlerini kapa, dünyanın en şanslı insanı olduğunu hissedeceksin. Bunun bir rüya olmadığını ellerimin
sıcaklığından gülen gözlerimden anlayacaksın.
. . .
hazan

Gösterim 2730   Yorumlar 0