Doğalgaz'ık
Baragyal 5 Nisan 2012 22:43
Dünyanın en uzun borusunu döşediler Türkiye'ye... 1200 kilometre. Yekpare. Karadeniz anca o kadar olduğu için, anca o kadar döşeyebilmişlerdi. Pasifik kadar olsaydı, Pasifik kadar döşeyeceklerdi.
*
Çünkü...
Yalvarıyorduk.
İlla döşeyin diye.
*
E baktılar ki, yalvarıyoruz, bu kadar döşeme yetmedi heralde diye düşündüler, bi tane Bulgaristan'dan, bi tane İran'dan döşediler. E baktık ki, fevkalade döşüyorlar, rica ettik, bi tane de Azerbaycan'dan . . .
Paramparça Edilen 'Tevhid-i Tedrisat'!
Baragyal 27 Mart 2012 19:40
1946'dan beri 'Milli' Eğitim Bakanlığı ABD Büyükelçiliği denetimindeydi. (bkz. Oltadaki Balık Türkiye)
2012'de zamanı geldi. Tevhid-i tedrisat yani eğitimde birlik ve eşitliğin yok edilmesine sıra geldi.
Yeni eğitim kanunuyla kesintili eğitim başlıyor.
Artık 6-16 yaş arası çocuklara verilecek 12 yıllık kesintili eğitimle Fen ve Askeri liseler dahil tüm liseler süreç içinde kapatılacak, sonra Eğitim fakültelerine de lüzum kalmayacak...
. . .
2012'de zamanı geldi. Tevhid-i tedrisat yani eğitimde birlik ve eşitliğin yok edilmesine sıra geldi.
Yeni eğitim kanunuyla kesintili eğitim başlıyor.
Artık 6-16 yaş arası çocuklara verilecek 12 yıllık kesintili eğitimle Fen ve Askeri liseler dahil tüm liseler süreç içinde kapatılacak, sonra Eğitim fakültelerine de lüzum kalmayacak...
. . .
Sevgili MsXLabs MK yöneticileri
Baragyal 27 Mart 2012 18:53
"BEĞEN" Butonumuzla ilgili yorumlarımıza göstermiş olduğunuz alaka içinve isteğimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
. . .
Kekik kokusu
Baragyal 4 Mart 2012 08:50
Ölüm korkusu aslında bir kokudur
Bahara buhurdan bir Lokman
Toroslar'da bir Elif bir Karacaoğlan
Ölüm korkusu bir daha yaşamayacağına dair
İnce bir kekik kokusudur.
Kokusal - Can Yücel . . .
GÜNÜN DÖRTLÜĞÜ
Baragyal 4 Mart 2012 08:37
Belki de varlıklarından şüphe ettiğim bütün duygular içimde ama onları uyandıracak olanlar ortada yok.
Ruhumdaki düğümler fazlasıyla sıkı. Kimsenin onları çözecek kadar ince tırnakları yok. Bense çoktan vazgeçtim tırnaklarımı uzatmaktan. . . .
Ruhumdaki düğümler fazlasıyla sıkı. Kimsenin onları çözecek kadar ince tırnakları yok. Bense çoktan vazgeçtim tırnaklarımı uzatmaktan. . . .