Arama
Günlük Kontrol Paneli

sevgili arayanlara taktikler çoğu iş görmez:))

Baragyal 13 Ocak 2012 23:43

entel alternatif;
-merhaba
+merhaba?
-havanın sizin o güzel yüzünüze nasıl çarptiğini gördünüz mü?
+anlamadım?
-dogmatik bir şey aslında benimkisi böyle kımıl kımıl
+gider misiniz!
-aşıııım hüleeeyn

en geçerli alternatif
-merhaba
+merhaba?
-benim param var
+evlen benimleeee

ya işte böyle kız arkadaşlarımızın pek hoşuna gitmeyecek olsa da para genelde işe yarar bir hededir.

. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 572   Yorumlar 2  

Komik itiraflar(mış)..

Baragyal 13 Ocak 2012 23:37

Anneme, "Hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? Bendeki şanssızlık genetik mi?" diye sordum. "O senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!" dedi. Hemen sustum.

Sofrada "Hanım ben hiç brokoli yemedim." diyen seksenlik dedeme "Artık öteki tarafta yersin." cevabını veren hınzır bir anneannem var!

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 557   Yorumlar 1  

Merhametsiz kış

Baragyal 12 Ocak 2012 21:05

Merhametsiz kış sabahlarından önce herkesin, ayaklarını ısıtmak için birine ihtiyacı vardır.
Kış aslında iki kişilik bir mevsimdir.
Uyku kokan yorganlar, birbirine karışan rüyalar, sayıklamalarla uyandırdığın biri ve onun gecenin ortasında gülen yüzü…
Bu, sokulmanın mevsimi. Eskiden pazarlarda satılan civcivler gibi, kemikler, eklemler birbirine geçmeli.

Kış: bir insanın başka bir insan için yapıldığının delili!

Ece Temelkuran
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 825   Yorumlar 5  

Günün Sözü

Baragyal 8 Ocak 2012 17:48

İnsanlar geçmişte de olduğu gibi köleler ve özgürler diye ikiye ayrılır.
İster devlet adamı olsun, ister tüccar, memur ya da akademisyen, kendine gününün üçte ikisinden azını ayıran herkes köledir.

● Friedrich Nietzsche | Varoluşçu Alman filozoftur |
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 494   Yorumlar 0  

Zaman Tüneli

Baragyal 8 Ocak 2012 17:34

Facebook'un yeni Zaman Tüneli'nden kurtulmak isteyenlerin başına bakın neler geliyor.

Facebook'un yeni özelliği Timeline (Zaman Tüneli) ile profilinizin görünümünü çok daha detaylı bir şekilde değiştirebiliyorsunuz. Timeline ile çok yaratıcı sayfalar hazırlayanlar olsa da, birçok kullanıcı eski görünümde kalmayı tercih ediyor. Ama ne yazık ki bu çok yakında mümkün olamayacak.

Dolandırıcıların yeni tuzağı ise Timeline'dan sıkılıp eski profiline dönmek isteyen kullanıcılar
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 591   Yorumlar 0