Arama
Günlük Kontrol Paneli

Deli Rüzgar

The Unique 16 Haziran 2009 16:53

Deli Ruzgar..

Biz değil bizi ayıranlar utansın
Biz değil bizi koparanlar utansın
Sevdanın zincirini
ellerimizi ayıranlar utansın

Bir deli rüzgar olurum
Alırım seni burdan kaybolurum
bu deli sevdaya nerdende bulaştım
gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım
eskiden mutluydum gözyaşına karıştım
Biz değil ikimizi ayıranlar utansın..
. . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2313   Yorumlar 0  

Bunlar Gerçek Adalet Bu Mu ? ( Hep Yazmak İstediklerim )

The Unique 28 Nisan 2009 10:25

Herkesin Bildiği Konuştuğu Ama El atmadığı 1 Olayı Yazmak İstiyorum Bugün Ne Düzelir Belki Hiçbişey Ama Ben Belki 1 Kıvılcım Olurum....

Adam Doğu da elektiriği bedeva yaksın ben onun elektirik faturasını ödeyeyim ohh be ne ülke azınlık olduğunu söyleyen insanlar siz azınlık değilsiniz biz azınlık olduk durum bundan ibaret,bide şükretmek yok benim köyümde adamın durumu kötü olsa bile devlet e devletin varlığına şükreder şükretmeside gerekir zaten. Su Beleş Elektirik Beleş ohh
. . .

Gösterim 3362   Yorumlar 4  

Muhsin Yazıcıoğlu nun Düşen Helikopteri Bulundu.

The Unique 27 Mart 2009 19:17

Enkaza ulaşmak için seferber oldular

Diğer GÜNCEL haberlerini okumak için tıklayınız...

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazına, 10 askeri araç, 2 paletli kar aracı, kar motosikleti sevk edildiği öğrenildi.

27 Mart 2009 18:50
size10 . . .

Gösterim 3962   Yorumlar 4  

Bu hikâye senin için !....

The Unique 19 Mart 2009 15:12

Bu hikâye senin için!

'Anlamak' kelimesini sözlüklerden çıkartıp elimle dokunacağım kadar somut hale getirdiğin ve yüreğime yerleştirmeme yardım ettiğin için...

'Anlamak' ve 'anlaşılmanın' en güzel denilen sevişmeleri kıskandırdığını bildiğin ve bana da öğrettiğin için... Durum ne olursa olsun, dilinde bu kadar güzel bir 'özgürlük' şarkısıyla yaşayabildiğin için... Senin için...

Bu, insanın içinde yaşatıp zamanla sevdiği ve kendisine çok
. . .

Gösterim 2441   Yorumlar 3  

Firefox'u rahatlatan 7 başarılı eklenti

The Unique 4 Mart 2009 17:15

Web tarayıcınızın arayüz alanını küçülterek haberleri çok daha geniş ve ferah halde okumak ister misiniz? İşte ihtiyacınız olan 7 eklenti.

Internet Explorer'ı perişan eden ücretsiz tarayıcı Mozilla Firefox'un arayüzünde temel işlemleri gerçekleştiriyorsunuz, ancak daha geniş bir ekran için tam ekran modunu tercih etmek size göre değil. Bunları dert etmenize gerek yok.

Açık kaynağın gücüyle yol alan Firefox'ta ziyaret ettiğiniz web sitelerine çok daha geniş yer ayırmanızı . . .

Gösterim 1092   Yorumlar 0  
Sayfa 8 / 26